Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50-tka ŚCIGACZ do 4600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam 50-tki o wyglądzie ścigacza do 4600zł MAKS. Wysyłajcie propozycje, proszę o wysyłanie jednocześnie używanych jak i nowych. Myślałem nad używaną Zippką pro 50 ale jest też opcja kupna nowej. Jak lepiej? 

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Chłopie, użyj opcji szukaj wiesz ile tego było na tym forum? nie chce mi sie po raz kolejny tłumaczyć dlaczego wszystkie zippy bartony itp to szmelc, którego bym za darmo nie wziął. 

//topic

szukaj czegoś na silniku am6.

Opublikowano

Znalazłam takie, ciężko z 50cc, to są 80cc. W cenie się zmieścisz spokojnie i nowe są :)

Jeżeli chcesz szrot, który zabije cie wibracjami i stanem po pół roku używania to polecam. Nie mówiąc już o śmiertelnej mocy :v

Opublikowano

yamaha  tzr 50, ale nie z seryjnym wydechem, bo chodzi jak skuter i jedzie tak sobie, oczywiście jak na 50'tke ok, ale może być lepiej.

WaldzioxD.png

Opublikowano

yamaha  tzr 50, ale nie z seryjnym wydechem, bo chodzi jak skuter i jedzie tak sobie, oczywiście jak na 50'tke ok, ale może być lepiej.

No a do tego jeszcze cylinder, tłok, wał, tarcze sprzęgła :v ale wtedy jest kosa :)

w/e czy silniik z derbiaka czy am6 - prawie ta sama mocy, tyle że do am6 są tańsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...