Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnie ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, dziś chciałbym udostępnić serwerowi/gildii lub innej ekipie ts'a, udostęnia strefę na nim nie całego ts'a 

wszystko jest w zupełnosci za darmo, nie oczekuje za to pieniedzy etc.

Serwer aktualnie posiada 128 slotów z możliwoscia zwiekszenia do 256. 

Staramy się o licencje non profit żeby było 512 ale narazie jest to nam zbędne ponieważ tłumów u nas nie ma

- Oferujemy:

- Dobre samopoczucie

- Kontakt

- Dojrzałość( nie każdy skończył 18 lat, właściciel ma 17, reszta teamu 15/16).

- W miarę możliwości zabezpieczenie przed włamem/ddosami, ale wiadomo jak to bywa.

- Dostępu do niektórych rzeczy(Tutaj tylko dla serwerów)

Oczekujemy:

- Osob

- Dobrego kontaktu

- Dojrzałóści

etc. tego samego praktycznie co oferujemy z 1 dopiskiem jednego z waszej strony.

Kontakt:

PW na MPC

GG 

All u mnie w profilu

------------------------------------------------------------------------------------------------

Serwer różni się od innych tym że zawsze ktoś jest do pomocy, jest 4 adminów i jest otwarta dalsza rekrutacja na nowych.

Nigdy nie trzeba na nas czekać

ps. wiadomo, jakas tolerancja jest, tez jestesmy ludzmi.

Opublikowano

Czym wyróżnia się Twój serwer od innych?

No to mnie zaskoczyłeś, może zainteresowaniem w to co robimy, schludną i dobrą treść?

nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie ale dzięki że je zadałeś.

Opublikowano

Pytanie było dobre a jako osoba, która udostępnia TeamSpeaka3 powinna znać na nie odpowiedź bo jeżeli nie to widać, że sam nie wiesz co robisz..

Co do oferty skoro jest możliwość zwiększenia to czemu tego nie zrobisz? Większa ilość slotów na pewno bardziej przypadnie do gustu.

Ogólnie, słabo jest to opisane.

Neutralnie

Powodzenia.

Opublikowano

chłopak udostępnia wam ts3 za darmo, a wy jeszcze się czepiacie.. irytuje mnie to mpc coraz bardziej.

Opublikowano

Pytanie było dobre a jako osoba, która udostępnia TeamSpeaka3 powinna znać na nie odpowiedź bo jeżeli nie to widać, że sam nie wiesz co robisz..

Co do oferty skoro jest możliwość zwiększenia to czemu tego nie zrobisz? Większa ilość slotów na pewno bardziej przypadnie do gustu.

Ogólnie, słabo jest to opisane.

Neutralnie

Powodzenia.

Zwiększę jak TS zacznie się przepełniać, nabierać jakiegoś koncentratu, po co 256 slotów przy +/- 15 osobach?

Co mam opisywać, ts jak ts. Pełno jest takich serwerów.

A chętnie komuś pomogę bo po co ma ktoś wydawać dodatkowe pieniądze jak może mieć to za darmo.

PS.

Jakbym chciał w dzień było by tam do 100 osób ale ja nie chce sztucznych osób tylko prawdziwych i normalnych graczy bo mam możliwość reklamy na FP na którym jest ponad 200k like'ów i to za darmo.

Dzięki za posta

chłopak udostępnia wam ts3 za darmo, a wy jeszcze się czepiacie.. irytuje mnie to mpc coraz bardziej.

tak już bywa.

Dzięki za post.

­

Opublikowano

No to mnie zaskoczyłeś, może zainteresowaniem w to co robimy, schludną i dobrą treść?

Pytanie jak najbardziej trafne, właściciel powinien wiedzieć czym wyróżnia się jego serwer na tle innych.

Mimo wszystko twój post jest nieco chaotyczny i brak większości podstawowych informacji, lecz życzę powodzenia w rozwoju serwera! :)

Opublikowano

Pytanie jak najbardziej trafne, właściciel powinien wiedzieć czym wyróżnia się jego serwer na tle innych.

Mimo wszystko twój post jest nieco chaotyczny i brak większości podstawowych informacji, lecz życzę powodzenia w rozwoju serwera! :)

Dzięki.

Jak znajdę czas ogarnę lepszy opis bo teraz jestem zajęty i tego czasu nie mam.

­

Opublikowano

Dzięki.

Jak znajdę czas ogarnę lepszy opis bo teraz jestem zajęty i tego czasu nie mam.

­

I tutaj już mogę napisać, że nie polecam.

Skoro nie masz czasu na ofertę to po co ją wstawiasz?

Jakbym chciał w dzień było by tam do 100 osób ale ja nie chce sztucznych osób tylko prawdziwych i normalnych graczy bo mam możliwość reklamy na FP na którym jest ponad 200k like'ów i to za darmo.

­

Jakbym chciał to do Malucha wsadziłbym słonia..

Nie polecam.

Opublikowano

I tutaj już mogę napisać, że nie polecam.

Skoro nie masz czasu na ofertę to po co ją wstawiasz?

Jakbym chciał to do Malucha wsadziłbym słonia..

Nie polecam.

Wyraziłeś już swoją opinie, po co dyskutujesz dalej?

Nie mam czasu na wynajęcie grafika żeby mi zrobił ładną i schludną do opisu grafikę bo nie pobieram jak inni z internetu free PSD, jak coś robie to porządnie. Niestety piszę z telefonu wiadomości co mnie ogranicza nawet do dobrego rozłożenia postu, edytowania tematu.

­

Opublikowano

Jak na moje oko wyróżnia się ilościa slotów 32 hmm każdy z lepszych serwerow posiada ich wiecej. Druga sprawa może czas online ? 8 dni to naprawde dużo xD. Każdy z administratorów serwerow MT2 ominie ten post lub z niego nie skorzysta chyba ze nie ma pojecia o Ts3. Nie polecam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mogę prosić o adres ip serwera?

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

Jak na moje oko wyróżnia się ilościa slotów 32 hmm każdy z lepszych serwerow posiada ich wiecej. Druga sprawa może czas online ? 8 dni to naprawde dużo xD. Każdy z administratorów serwerow MT2 ominie ten post lub z niego nie skorzysta chyba ze nie ma pojecia o Ts3. Nie polecam.

Pozdrawiam.

Czytaj ze zrozumieniem.

Mogę prosić o adres ip serwera?

Ip podaje na PW.

Serwer narazie zamykam na czas nie określony( mam licke 256 slotów) niestety jestem ograniczony do prowadzenia tsa, praca.

Nie mogę nawet zrobić kanałów/rang 

Wgrać botów itd... ale wstaje na 6 i do 22 robie w kamieniarstwie więc łatwo nie mam a to mój zawód bo kształtuje się na czeladnika :P

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...