Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Cheata na Przechodzenie przez ściany Argentus.pl

ThozeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo'w Tak jak w temacie szukam Cheat'a na przechodzenie przez ściany na Argenentusa z Góry dzięki :D :D :D

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

do czego ci taki hack  jest sposób na przechodzenie przez ściany :)))

a wiec obowiązkowo musisz posiadać 2 zbroje na swoja klasę postaci + konia

nie możesz mieć założone żadnego kostiumu togi etc. tego co wchodzi w slot na kostiumy

następnie podchodzisz pod ścianę tak blisko jak się da i nie tylko pod ścianę bo w każda texture tak się da wejść każda bez różnicy czy to serwery globalne czy prywatne tego nie da się naprawić

wskakujesz na konia i teraz najważniejsze

ustawiasz sobie zbroje w dowolnym miejscu gdzie ci wygodnie jedna masz ubrana i klikasz by sie zmieniały jednocześnie wciskając klawisze takie jak      W  A  D   czyli do przodu i na boki i wchodzisz w każda ścianę i texture fakt trzeba mieć trochę wprawy ale mam już takie doświadczenie ze mi nie zajmuje to nawet minuty przejść przez av1 av2  od czasów pl tak kiedyś wiedzmy i generały odlurowywałem

fakt jest taki ze przejść się uda przez każda texture lecz wymaga to trochę wprawy wejdziesz nawet w wodę na środek gdzie chcesz mogę udowodnić aktualnie na serwerze Arienea czy jakoś tak bo ten serwer posiadam

Pomogłem ? jak tak Liczę na like :)

Opublikowano

Mianowicie nie chce mi się latać po antlantydzie 30 min na 1 spota skoro moge przejść przez ściane w 3 minutki ;)

A HackLoader niestety nie działa

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

nie rozumiem was ludzie wiecie doskonale ze coś nie działa bo teraz serwery pod source są ale by tylko posta nabić podsyłacie mu rożne śmieci mój sposób jest pewny :) i sprawdzony polecam bez wspomagaczy i będzie działać zawsze bez względu jaki to jest serwer kwestia wprawy w 2 min przechodzisz całe av1 jak wiesz przez jakie komnaty (Ściany) przejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...