Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Doładowanie sms'em

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieamno, mam na telefonie a'la abonament i co miesiąc mam na koncie 70 zł, nie wydzwonie ich a sms mam darmowe i pytanie moje dotyczy czy mogę jakoś doładować sobie portfel na steamie smsem, wiem, że bezposrednio se nie da ale znalazlem taka strone

http://steamkeys.pl
(nie jest to reklama) i mam pytanie czy ktos wie cos o tej stronie i czy to fake czy nie fake.
Opublikowano

Witam

strona nie jest feak'em :) , co do doladowania SMS , nie ma mozliwosci Doladowania twojego steam za posrednictwem SMS , mozesz to zrobic m.in za pomoca paysafecard czy tez Paypal.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

strona nie jest feak'em :) , co do doladowania SMS , nie ma mozliwosci Doladowania twojego steam za posrednictwem SMS , mozesz to zrobic m.in za pomoca paysafecard czy tez Paypal.

Pozdrawiam.

Ale na tej stronie kupuje smsem bezposrednio jakis kod, i czy to działa czy nie skoro fakiem nie jest?

Opublikowano
Ale na tej stronie kupuje smsem bezposrednio jakis kod, i czy to działa czy nie skoro fakiem nie jest?

jesli chodzi o strone to mozesz :)  , ale jesli chodzi o platforme steam to nie mozesz jak wspomanialem wczesniej.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...