Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, posiadam windowsa 7 i mam pytanie.. chcę wgrać 10 - obiło mi się o uszy coś o aktualizacji do 10 i moje pytanie brzmi.. da rade zaktualizować do 10 aby nie tracić danych z komputera ? < szczególnie chodzi mi gry.. mam słaby internet i ściągam po max 1mb`s.. a gta v i wiedźmin 3 dużo waży ;/ > 

Opublikowano

Może stracisz, może nie stracisz. Windows sam decyduje co mu nie odpowiada i nie przenosi po uaktualnieniu niektórych  programów albo gier. Masz 90% szansy że się uda.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Może stracisz, może nie stracisz. Windows sam decyduje co mu nie odpowiada i nie przenosi po uaktualnieniu niektórych  programów albo gier. Masz 90% szansy że się uda.

Dziwne.. ;-; w takim razie pobieram :3 powiesz mi jeszcze jak to zrobić ? Bo na stronie jest dziwna instrukcja.. ;x pobieram - wypalam na pendrive i instaluje z poziomu windowsa ? < tak rozumiem to co jest napisane na stronie >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...