Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito czy hack?

Kłik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram dzisiaj rankeda wszystko normalnie az do momentu w ktorym bije turreta, nagle wyskoczylo "attempting to reconnect" 

pierwsza mysl - znowu ten zjebany internet, ale jak patrze na modem - wszystkie lampki swieca, czyli to nie wina internetu

no to reloguje sie - nie moge wejsc do gry, czarny ekran

po kilku takich probach pisalo cos ze firewall blokuje

no to robie restart - wchodze do gry a tam wyswietla mi sie sam klient, patrze w historie - nie ma tego meczu

choc zawsze jak mnie wyrzuci z gry przez swietny internet to w historii gier jest "leave" 

o co cho?

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Jeśli nie masz w historii to zjebało rito. Zawsze jak masz próbę odnowienia połączenia to sprawdź czy przeglądarka śmiga itd. Ja zawsze gadam na skype więc jak mnie rozłącza to i w grze i na skype :)

Rito albo drophack, innego wyjścia nie ma :)

Opublikowano

czyli mam rozumiec ze te moje ciezko wywalczone LP pojda sie brzydko mowiac je**ć z winy jakiegos buga?

no nie powiem bardzo sprawiedliwe

Opublikowano

ja nie jestem tego pewien, jak napisalem wyzej - gdy wyrzuca mnie z gry z powodu internetu, musze albo zresetowac klienta, albo zresetowac komputer, jezeli nie zdaze bo moj team do tego czasu przegra gre albo ff20, to w historii gier jest "leave" 

w tym wypadku niedosc ze nie moglem wejsc spowrotem do gry, to na koniec w historii tego meczu nie bylo

dziwne

Opublikowano

loss per coś tam jest gdy jakaś drużyna wygra. mecz znika z historii gier jak wszyscy uczestinicy meczu z niego wyjdą czyt. drophack albo rito. nigdy nie wyłączaj lola i klikaj ppm co 1 minute, gdy drop hack/lag się skończy to Cię połączy. Gdy wyjdziesz to nie ma już szans. Taki pro tip 

Opublikowano

Albo serwer walnął albo drop hack, chyba że to mogło wyglądać tak że jeżeli ty wygrywałeś mecz to ktoś mógł walnąć drop hacka co jest bardzo możliwe.

edit. 

po zastanowieniu myśle że to dh gdyż wczoraj nikt z moich znajomych nie miał lagów, a grali cały dzień

Opublikowano

loss per coś tam jest gdy jakaś drużyna wygra. mecz znika z historii gier jak wszyscy uczestinicy meczu z niego wyjdą czyt. drophack albo rito. nigdy nie wyłączaj lola i klikaj ppm co 1 minute, gdy drop hack/lag się skończy to Cię połączy. Gdy wyjdziesz to nie ma już szans. Taki pro tip

Bez różnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...