Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TuT'em/Pomocnikiem w grze dla graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext118996396949237.png

Nazywam się Sebastian. Mam 17 lat i chodzę do technikum informatycznego.
Moją przygodę z metinem zacząłem w 2009 roku; przez polski serwer do prywatnych.
Jestem zwykłym chłopakiem uczącym się do zawodu oraz planującym zdać maturę.
Zainteresowania to między innymi muzyka: rock,metal,edm,dubstep oraz czasami rap.

Jestem osobą pomocną oraz opanowaną dlatego chciałbym zostać właśnie TuT'em, lub pomocnikiem dla graczy.
Jestem osobą godną zaufania co jest główną cechą wśród tych stanowisk.

Nie mam konta może na mpcforum nie wiadomo jak długo oraz nie mam dużej ilości postów, ale mam doświadczenie o którym inni tylko piszą a w praktyce wychodzi inaczej.

cooltext118996396911974.png

Każdy zadaje sobie zapewne takie pytanie gdy szuka osoby na dane stanowisko; Dlaczego akurat jego a nie kogoś innego miałbym wybrać?

-Jestem obecnie TuT'em na jednym serwerze metina na którym jest dziennie kilka/kilkanaście wymian.

-Pisząc do mnie na prywatną wiadomość w grze nie zachowuję się jak osoba która nie wie co powiedzieć tylko staram się pomóc, a gdy nie znam odpowiedzi na pytanie nakierowuje osobę na dany temat na forum.

-Chętnie pomagam o różnych porach; Jeżeli jest to pomoc dotycząca serwera jestem w stanie udostępnić dla graczy prywatne gg na którym jestem 24/7 na które będą mogli śmiało pisać.
-Mam doświadczenie w byciu TuT'em oraz Pomocnikiem w Grze(coś jak TGM) tak jak mówiłem jestem obecnie TuT'em na jakim serwerze

-Jestem dostępny zarówno z rana jak i z wieczora; jestem na kierunku informatycznym więc komputery mamy praktycznie cały czas w przy sobie, więc mogę wejść i pomóc.

-Nie kłamie z czasem online na serwerze oraz nie będę go podawał, ponieważ nie chce kłamać z czasem online a to zależy od nauki oraz czasu.

-Mam lekkie pojęcie o serwerze i jego plikach, ponieważ robiłem z kolegą serwer na maszynie vps kvm, na silniku FreeBSD 9,2

cooltext118996396959899.png

Prywatna wiadomość na forum na której mogę podać resztę kontaktów.

Jeżeli ktoś na różnego rodzaju pytania proszę je zadawać po tematem.

Opublikowano

Bardzo polecam. Dzisiaj pomógł mi dwukrotnie przy wymianie i wymiana przebiegła bez żadnego błędu. Bylem również świadkiem jak wymieniał innym konta/rzeczy bez żadnych błędów czy nieporozumień.

Opublikowano

Zmień napisy bo Ci wygasły. 

No oferta fajna i przekonująca, ale aby zostać tut-em bądź pomocnikiem trzeba dobrze serwer poznać  bo wątpię aby team przyjął osobę na tut który jest zupełnie zielony. Mimo to powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...