Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta3.img w GTA:SA - problem z zainstalowaniem nowego

Speed60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym prosić Was o pomoc z gta3.img, bo ja już naprawdę nie mam sił... 

Większość modów instalowałem przez parkinga w przeszłości, jednak tych modów było naprawdę mało (podmianka za skin FBI, podmianka za skin SWAT itd). Gdy grałem w SA:MPa, używałem do instalacji modów modloadera, który do działania potrzebuje asiloadera, który nie działa na MTA... skusiłem się na instalację modów przez GTA Parking ponownie, dodając cały folder ,,modloader" w którym znajdowały się podmianki mapy, pojazdów, skinów no i też dźwięków, które zapomniałem wywalić z folderu na czas instalacji.. gtaparking zaciął się na 40% instalacji, wyłączyłem go. Co się okazało? Przy wejściu do deva i inne serwery MTA zacięło się na komunikacie ,,Wchodzę do gry". No cóż, postanowiłem wgrać czyste gta3.img. Co się okazało? GTA3.img nie podmieniło się, zostało to stare, zmodowane. Zreinstalowałem GTA, wszystko na nic. Wreszcie zdenerwowałem się i użyłem alci, za którego to pomocą zaznaczyłem wszystkie pliki z gta3.img i kliknąłem delete.. nie mam żadnych plików w gta3.img, jednak ten plik waży tyle samo, co po zainstalowaniu tych wszystkich modów... podmieniłem znowu gta3.img (to czyste), zreinstalowałem grę - to samo. Teraz nawet mi serwer SA:MP się nie chce załadować, nic się nie chce włączyć. Z tego co pamiętam, to nawet format dysku nie pomagał w przeszłości, a problem ze zmodowanym gta3.img nawet po podmienieniu na czyste dalej występowało.

Bardzo proszę o pomoc, bo naprawdę wypruwam już sobie żyły z nerwów i zmarnowanego czasu, który poszedł na nic.. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.

Pozdrawiam i licze na każdą odpowiedź z Waszej strony.

Opublikowano

Spróbuj usunąć GTA przez program iOrbit Uninstaller i zaznaczyć, żeby pozbył się go całkowicie, bo ręczne usuwanie nie jest zbytnio skuteczne. Spróbuj zainstalować grę na innej partycji. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...