Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy uciągnie na tym pakiecie taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pff ale host beznadzieja < Bez obrazy dla hostu ale macie drogo i slabe pakiety > na enderchest masz bez limitu ram i pluginow Universal Chicken za okolo 20 zl i jest promocja - 50% :P więc za 10 zl okolo mam tam serw i 6 plg i 26 skryptow jak wbilo 15 graczy na test za co dziekuje nie bylo lagow! :D dziala teraz gra 20 osob na tym samym pakiecie!

Opublikowano

max 2 sloty

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@Mine1998a Policzyłem dokładnie i wyszło mi że na serwerze będzie

- 20 pluginów

- do 10 rozbudowanych skryptów

- 50 slotów

Wybrałem ten chosting: https://www.enderchest.pl/oferta/bukkit_spigot/ i wersja Bukkit 1.7.2 R0.3 za 25 zł. Uciągnie. A i survival sobie odpuszczam i robię tylko minigry.

PS. Jak zamówie teraz to będę miał taką cenę  (-50%) przez cały czas ?

Opublikowano

Server maxsymalnie 2-10 slot. Sam wiem bo po 3 osobach na lvlup.pro [44 pluginach i 10 skryptach crash co 20 min]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

@Mine1998a Mój kolega ma też serw na lvlup.pro i przy 10 pluginach wyskakuje crash ale znam takiego o ma na enderchest.pl tylko za 40zł i mój serwer na próbę daliśmy na 100 slotów i na jakich bądź kontach weszło nas 35 osób. 0 lagów i crashów.

PS. lvlup.pro jest tani ale dosyć słaby.

Zapomniałem dodać że to jest na 30 dni za 25zł

Opublikowano

@Mine1998a Mój kolega ma też serw na lvlup.pro i przy 10 pluginach wyskakuje crash ale znam takiego o ma na enderchest.pl tylko za 40zł i mój serwer na próbę daliśmy na 100 slotów i na jakich bądź kontach weszło nas 35 osób. 0 lagów i crashów.

PS. lvlup.pro jest tani ale dosyć słaby.

Zapomniałem dodać że to jest na 30 dni za 25zł

Polecam dla Ciebie hosting Craftserve.pl lub Pukawka.pl obie oferty bez limitów ram i slot (no tak naprawdę standardowo jest przydzielone 1000 slotów i 8 GB RAM) za 30 zł bardzo się opłaca (można też zapłacić PSC).

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzaromirus jak am sie wlasny silnik to nie ma crashów

Opublikowano

@Mine1998a . Nasza grupa która buduje ten serwer tworzy go na chamahi. Wszystkie pliki serwera są u mnie, a silnik to CraftBukkit. Gdy znajomy kupił pakied na EnderChest.pl ja połączyłem się przez FileZille i po prostu przegopiowałem wszystki pliki razem z silnikiem.

A i jeszcze jedno jak zamówie na enderchest.pl teraz to czy po zakończeniu promocji też będę miał taką cenę ???

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...