Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Padventures.org Działający bot

MinionCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś do udostępnienia mam Auto exp / catch / fishing bota.

Znaleziony na jednym z brazylijskich forów działa jedynie na serwerze Padventures.org  jak wiemy dosyc juz starym i dopracowanym.

Funkcje:
Auto Fishing
Auto targeting
Auto skill ( m1, m2, m3 etc)
Auto Catch.
Auto Heal.
Selling menager ( sam chodzi odkłada baga z pokemonami i bierze z depo ustalone poki i sprzedaje działa tylko w celadon)
Bot również po śmierci pokemona ( żadko się zdaża ale jednak) idzie do pc i wskrzesza poka)
Anti GM Alert
Wypoint Creator ( samemu można zrobić WPT i wpisac w targetingu co ma bić i łapać)
Auto Login.

Nasuwa się pytanie czy bot jest bezpieczny. Zawsze jest ryzyko bana lecz osobiscie w tym momecie bot wbija mi 104 lvl i załapał masę pokemonów a jeszcze nie dostałęm Bana. Zawdzięczam to naturalnym ruchom jakie bot wykonuje co zmniejsza ryzyko raportu i bana. Wszystko zalezy od was jak ustawicie gdzie i kiedy.

Status bota ciągle jest ALIVE.

Jest ciągle aktualizowany.

Bot w wersji premium. ( z dostepem do forum i dodatkowymi skryptami) ale zarówno FREE ( posiada wszystkie wymienione opcje wyżej)

Jak włączyć?

1. Pobieramy bota.
2. Wypakowujemy jego zawartość w dowolnej lokalizacji.
3. Włączamy bota i wybieramy scieżkę do Padventures.
4. Klikamy Start Bot i logujemy sie na Padventures. ( ważne jeśli używamy opcji auto loginu nie możemy mieć zaznaczonej opcji auto loginu w grze.)
5. Nie dajemy się złapać.

Download.

http://www.speedyshare.com/5dt7c/Padventures-Smart-Cr-2.1.1-Free.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/7d1300b347ecb632e58b8087c5d7c25420fdb1fa94c5f0a132d5252b0b098c62/analysis/1432464358/

Miłej Gry

Opublikowano

Super działa wkoncu cos wyszło na ten serwer. Nic tylko smigać teraz wkoncu bede MISTRZEM POKEMON :D DZIEKI wielkie

Opublikowano

Co ja tutaj robie? Mój poprzedni post był omyłkowo

@topic

pobrałem i wykrywa trojana, co to ma być? :O

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...