Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SkyBlock na modach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień doberek!

Otóż mam pomysł na serwer SkyBlock z modami. Byłby to był serwer bez żadnego dropu ani nic takiego tylko spawn oraz rangi.

Paczka modow miała by jakoś 40 modow M. In.Ex Nihilo serwer na 1.7.10.

Ja niestety nie potrafię robić serwerów jedynie paczki i byłbym wdzięczny gdyby ktoś zrobił serwer a ja zajął bym się paczką.

Download paczki:

http://speedy.sh/Eu574SSkyBlock-na-modach.exe
Skan paczki:

https://virustotal.com/pl/file/285dd63aa02a950842df9851548b24a04dc899223dc13b34591409eca52710b1/analysis/1432736067/
Myślę że dobrze napisałem (tak napisałem ponieważ piszę z telefonu i o dziwo nie mam przycisku "wklej").
Opublikowano

@topic

Polecam uzyc gotowe paczki typu SkyFactory2 lub ArgarianSkies. Maja one zablokowane rzeczy ktore by ulatwily gry za bardzo oraz maja fabule wiec gracze nie znudzili by sie tak bardzo.

Samemu czekam na server z modami w trybie skyblock <3

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja mimo wszystko wolałbym zrobić sam paczkę które podobną do FTB i mapy Clouds of Darkness

Ponieważ mapa jest bardzo ciekawa.

Opublikowano

Pomysł jest bardzo fajny, ale bez reklamy większej niż prezentacja na mpc raczej serwer nie zdobędzie dużej ilości graczy. Czy masz już mniej więcej zarys paczki, a jeżeli tak to czy mógłbyś podać nazwy kilku modyfikacji?

Opublikowano

Najważniejsze modyfikacje w paczce to:

Ex Nihilo

Biomes o'plenty

Twilight forest

Modular powersuits

Forestry

Buildcraft

Industrial craft 2

Better storage

I wiele innych (w tej chwili 77 modyfikacji a nawet ja lagow nie mam). Modyfikacji będzie jeszcze trochę a paczkę myślę że zostanie opublikowana jutro bądź pojutrze.

I nadal szukam osoby która zrobiła by ten serwer ponieważ mój internet się nie nadaje...

I btw matixd3 byłbym wdzięczny żebyś mnie nauczył stworzyć serwer (jak na razie hamachi) do budowy "mapy" co długo raczej nie zajmie.

Opublikowano

Najważniejsze modyfikacje w paczce to:

Ex Nihilo

Biomes o'plenty

Twilight forest

Modular powersuits

Forestry

Buildcraft

Industrial craft 2

Better storage

I wiele innych (w tej chwili 77 modyfikacji a nawet ja lagow nie mam). Modyfikacji będzie jeszcze trochę a paczkę myślę że zostanie opublikowana jutro bądź pojutrze.

I nadal szukam osoby która zrobiła by ten serwer ponieważ mój internet się nie nadaje...

I btw matixd3 byłbym wdzięczny żebyś mnie nauczył stworzyć serwer (jak na razie hamachi) do budowy "mapy" co długo raczej nie zajmie.

po co biomes o plenty skoro to jest skyblock w powietrzu i nie bedzie biomow?

co do paczki to chetnie wbije :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mylisz się będzie jeden "biom" ten który tworzy się tą różdżką, ponadto będzie trochę roślin żeby było więcej jedzenia, ale po co jedzenie? Otóż będziemy potrzebowali bardzo dużo jedzenia ponieważ będzie jeszcze jeden mod: Hunger Overhaul

Jeśli się nie mylę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...