Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypuszczalne zmiany Patch 5.10

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz tylko czekać, aż zacznie się fala Ekko, bo dzieciaczki uzbierały pieniążki na kupno Ekko nie potrafiąc nim nawet grać, a potem będą k***** mi matkę, bo zabiję go inną postacią. 

Patch sam w sobie ciekawy, dużo dobrych/mniejszych zmian. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Teraz tylko czekać, aż zacznie się fala Ekko, bo dzieciaczki uzbierały pieniążki na kupno Ekko nie potrafiąc nim nawet grać, a potem będą k***** mi matkę, bo zabiję go inną postacią. 

Patch sam w sobie ciekawy, dużo dobrych/mniejszych zmian. 

Zaraz posrasz się w majty z tego bólu dupska..

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bardzo fajny moim zdaniem patch. Nie wprowadza wielkich zmian w rozgrywce, a przeciwnie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Uhh, pisałam komentarz i mi się usunęło wszystko ;_; Okej, wracając do rzeczy: ekran ładowania i muzyka, jak już wspomniałam w którymś wątku, są według mnie genialne. To samo tyczy się skinu Irelii, jest świetny.

Nigdy nie grałam w Hexakill (świeży gracz lol'a ze mnie), więc z chęcią pogram, zawsze to jakaś odskocznia od arama, którego ostatnio namiętnie maltretuje :D

Nowe ekrany ładowania są ładne :) Proste i ładne. A ikony według mnie paskudne są :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wszystko ok, ale szkoda że ten hexa nie jest dostępny na SR.

Opublikowano

Bardzo ciekawe zmiany, jak najbardziej na plus. Co do Karmy to fajne zmiany, mam nadzieję, że będzie się nią dobrze grało na supporcie.

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

nerf dotyczy stakowanego przyrostu atak speed stakowanego z q czy prędkości zmiany z ,,rybeńki,, na ,,pif paf, bo spotkałem się z obydwiema wersjami

bo to chore żeby zmniejszyli jej atak speed o 60%

Opublikowano

Już kiedyś był hexakill na SR, więc teraz dają na inną mapkę.

Od tygodnia Hexakill jest na Twisted... na PBE. Nie będzie innej mapy.

Opublikowano

Ekran logowania taki sobie, nic specjalnego, muzyka też średnia. Na temat skinów już gdzie indziej wypowiedziałam się, jedynie mogę napomnieć, że splash art do Irelci jest śliczny. Dobrze, że będzie można banować na Hexakill. Złota szpatułka xD  Wizualne zmiany są w porządku. Na temat ikon również już napisałam w innym temacie.

Opublikowano

Już kiedyś był hexakill na SR, więc teraz dają na inną mapkę.

­

Na TT tez byl Hexa... Tym razem bedzie po prostu draft zamiast blind. 

Nerf Sejuani, prawilnie. Dziwne zmiany w masterkach, smieszny nerf na Zeda. Ogolnie ciekawy patch :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...