Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt serwera Old HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnim czasem naszła mnie myśl na stworzenie serwera Old HardCore. Co to miałby być za serwer spytacie? Chciałbym zrobić serwer HardCore podobny do tych serwerów z początku całego pomysłu na tryb Hard, proste gildie, całkowity brak teleportacji (jeśli gracze chcieliby to specjalna różdżka aby teleportować się do bazy gildii), trudne dropy oraz ok. 100slotów (serwery po 1500slotów nie mają już tego klimatu). Co sądzicie o takim pomyśle? Jeśli podoba się wam czekam na wasze dodatkowe propozycje :)

Opublikowano

Po c**j się cofać w czasie? Nie lepiej zrobić coś nowego? Oryginalnego? Pomysłowego?

Ciągle tylko EasyHC, HC, Old HC, Gówno HC, MediumHC ChujHC, ... 

T O    J E S T     N U D N E

Zrozum to ktoś wkońcu!

pzdr nie rób tego, po c**j kolejne gówno

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Old HC nie ma ani 1, prawdziwego hardcore nie widziałem nigdy od czasów tych pierwszych. Teraz ludzie uderzają w EasyHC bądź jakieś pseudo HC. Jakieś pomysły od was co można zrobić dziś jako serwer?

Opublikowano

Na pewno będzie to lepsze niż kolejny iźi hc z dropem po 40%.
Możesz dodać życia, po utracie których zostaje nałożony ban na 48h. Życia zdobywałoby się przez "zjedzenie" gwiazdy netheru. Tylko nie kombinuj z jakimiś wersjami 1.5.2 itd. bo mija się to z celem - serwer będzie pusty.

Opublikowano

Ekipe mam, nowe tryby nie wychodzą z powodu dużej ilości dzieci :/ Co do wersji myśleliśmy nad 1.7.10 bądź 1.8 gdy już wszystko będzie 100% stabilne.

Opublikowano

Old HC nie ma ani 1, prawdziwego hardcore nie widziałem nigdy od czasów tych pierwszych. Teraz ludzie uderzają w EasyHC bądź jakieś pseudo HC. Jakieś pomysły od was co można zrobić dziś jako serwer?

Nie ma ani jednego? Popierdoliło?

Jest ich tysiące! Setki! Milioooordy!

To jest bez sensu...

@AntyWarn

Zrób na 1.8, jest dużo lepsza ;D

­

Opublikowano

Polecam SB tylko w/g mnie jest 3% takich serverów

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Nie ma ani jednego? Popierdoliło?

­

Autor tematu ma rację - prawdziwego hardcore'a nie ma. Mylisz prawdziwy hardcore (stary skkf 5-6 edycja) z tymi aktualnymi gównami. :G

#topic i tak nie rób tego. Dlaczego? Bo i tak nie wypali. Nie będzie graczy.

5465845486.png

Opublikowano

Zastanawiam się między dobrym SkyBlockiem, a Old HC. Miałem też pomysł na RolePlay ale przy obecnym poziomie wiekowym graczy to nie ma prawa wypalić... Co sądzicie?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMaroMC.

Możesz zrobić skyblocka na 1.7.x :) 

Nie ma ciekawych skybloków najlepiej dodałbym jeszcze małe zadania (questy) :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Autor tematu ma rację - prawdziwego hardcore'a nie ma. Mylisz prawdziwy hardcore (stary skkf 5-6 edycja) z tymi aktualnymi gównami. :G

#topic i tak nie rób tego. Dlaczego? Bo i tak nie wypali. Nie będzie graczy.

Nie. Jest ich w pizdu, i co Ci z tego że będzie skkf 5-6 edycja? To już i tak nie będzie ta sama gra, ten tryb się k***a skończył, tak ciężko to zrozumieć?!

@antywurn

Zrób HC na wersję 1.8 bo możesz fajniejsze rzeczy robić, i dodaj fajne może gildie

­

Opublikowano

Postanowiłem przyszykować serwer SkyBlock oparty o moje autorskie wtyczki, projekt będzie można ujrzeć już w wakacje tego roku. 

Dziękuje wszystkim za wypowiedź,

Pozdrawiam.

//temat do zamkniięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...