Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem telefonu dotykowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie chcę kupić telefon dotykowy CZYTAŁEM OPINIE SŁUCHAŁEM RECENZJI POLSKICH I ZAGRANICZNYCH(W JĘZYKU ANGIELSKIM) I chce kupić

Huawei P8 Lite

Ma dobry aparat robi dobre zdjęcia selfie oglądałem jak gry na nim działają widziałem filmik na (youtube)

po niemiecku był ale mi to nie przeszkadzało i tutaj zanazłem ten telefon http://www.mgsm.pl/pl/katalog/huawei/p8lite/z Danymi/parametrami i chce go kupić w Salonie Orange Chce go używać do gier i do przeglądania intenetu i robienia selfie/a także zdjęcia plenerowe naprzykład z wakacji CZY BĘDZIE MI SIE GO OPŁACAŁO KUPIĆ POLECICIE MI GO?

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie chcę kupić telefon dotykowy CZYTAŁEM OPINIE SŁUCHAŁEM RECENZJI POLSKICH I ZAGRANICZNYCH(W JĘZYKU ANGIELSKIM) I chce kupić

Huawei P8 Lite

Ma dobry aparat robi dobre zdjęcia selfie oglądałem jak gry na nim działają widziałem filmik na (youtube)

po niemiecku był ale mi to nie przeszkadzało i tutaj zanazłem ten telefon http://www.mgsm.pl/pl/katalog/huawei/p8lite/z Danymi/parametrami i chce go kupić w Salonie Orange Chce go używać do gier i do przeglądania intenetu i robienia selfie/a także zdjęcia plenerowe naprzykład z wakacji CZY BĘDZIE MI SIE GO OPŁACAŁO KUPIĆ POLECICIE MI GO?

Masz jakieś inne telefony do wyboru?

Swoją drogą ten huawei ciekawy jest.

Opublikowano

Masz jakieś inne telefony do wyboru?

Swoją drogą ten huawei ciekawy jest.

Nie już nie mam  : ) HuaweI"A na 100,00% jestem zdecydowany jestem na telefon to jest frma koreańska i na pewno nie zawiode sie na tej firmie :)

89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]

Opublikowano

Nie już nie mam : ) HuaweI"A na 100,00% jestem zdecydowany jestem na telefon to jest frma koreańska i na pewno nie zawiode sie na tej firmie :)

Nie zawiedziesz się. Z tego sprawdzałem to udany model :)
Opublikowano

Zastanowie sie jeszcze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...