Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś kto zrobi mi skin?

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kogoś kto zrobi mi skin?

Chce aby skin był odwzorowany na tym ludziku co jest w tym filmie od 40 sekundy co ma różową fryzurę

Wynagrodzenie :duża ilość like lub do uzgodnienia

juto50.jpg

Opublikowano

Wiesz może jak ta postać się nazywa? Być może jej skin krąży już po internecie i wystarczy poszukać. 
Poza tym o wiele szybciej sam sobie zrobisz ten skin niż się doczekasz, aż ktoś ci go zrobi. Na tej stronie masz to o wiele uproszczone i możesz wgrywać już gotowe warstwy.

http://minecraft.novaskin.me/

@Dankor

Przykro mi, ale nie mam obecnie czasu na taką zabawę.

Opublikowano

@Qubacki88

Chodzi mi o skina nie o konto premium czy zyczu.Chodzi mi o sam skin zrobiony np w jakimś programie.

Koledze Qubacki88 zapewne chodzi o to czy ty chcesz tego skina na zyczu czy premium,

ponieważ jeżeli chcesz na zyczu to dla niego nie ma sensu robić tego skina.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Zaten czas co czekałeś mógłbyś już zrobić z 10 tego skina. Czemu chcesz wysługiwać się kimś skoro nie potrzeba do tego płatnych programów oraz co najlepsze to możesz to zrobić na internecie.

(Drogi moderatorze tego dzialu jesli chcesz dać mi warna to prosze o usunięcie posta. Ja staram się "naprowadzić na dobrą drogę").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...