Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka podstawowych pytań...

Jestem Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Postanowiłem zagrać sobie w Elsworda. Gram na PL'u, mam miecznika 28 lv, mam jakieś itemki wspomagające grę z ISu, i tu pojawia się moje pierwsze pytanie. Czy opłaca mi się dalej rozwijać moją postać, czy dać sobie już spokój i mieć w dupie polski serwer?
Drugie pytanie, czy jeśli już zdecyduje się przestać grać na Polaku, jaki serwer wybrać? Void czy jakoś tak jest o wiele łatwiejszy? Jak tam ceny itd.? 

Opublikowano

Void, heh, zaraz tu będzie pierdyliard postów o tym jak słaby jest pl a jaki zaje*isty void. Powiem tak, na PL'u gra tylko polska z czego graczy nie jest aż tyle, ceny... ceny cenami są duże, z koleii void jest globalny, przez co masa graczy, (czasem może lagczyć), z racji że dużo graczy to dużo osób analizuje, wieć ceny avków itp. nie są zbyt duże, no i ten exp, 70 w 3 dni, pasek b za darmo. Decyzja należy do Ciebie czy chcesz grać na oficjalnym polskim serwerze, czy na serwerze gdzie prawie wszystko masz za darmo a lvl cap wbijasz w 3 dni ^^

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...