Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję budowniczych

SlimaKCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje budowniczego w wieku przynajmniej 15+. Tworzę średniej wielkości serwer PvP for fun (z elementami Jail i innych trybów, zbilansowany pod kontem P2W i zabezpieczony przed oszustwami) i przydałby mi się budowniczy do pomocy. Znajomość pluginów do edycji terenu jest mile widziana, ale nie wymagana. Jeżeli potrafisz ładnie i sensownie budować, jesteś osobą ogarniętą, masz wolny czas i chęci oraz uwielbiasz tą grę podobnie jak ja to napisz do mnie na PW.

P.S. Oczywiście osobom zainteresowanym i adekwatnym podam na PW mój Skype, ew. TeamSpeak oraz udzielę o wiele więcej informacji o serwerze, aby mogły zadecydować czy chcą mi pomóc ;) Jednakże prosiłbym, aby nie pytać o to w temacie, ponieważ nie lubię niepotrzebnie dzielić się danymi kontaktowymi oraz pomysłami z całym światem :P

@Edit

Krótkie informacje o mnie i o tym co już jest:

- obecnie posiadam skonfigurowany serwer VPS, domenę i licencję TeamSpeak 512 slotów,

- znalazłem ciekawy budynek w internetach (planetminecraft ;) ), potem przebudowałem go i tak powstał spawn dla serwera,

- na tę chwilę mam już kilka lat doświadczenia w tworzeniu serwerów Minecraft,

- jestem miłośnikiem systemów Linuxowym z gałęzi Debiana i nie tylko,

- znam się również na zabezpieczeniach i innych technicznych bzdetach związanych z systemami  :P

- potrafię pisać obiektowo w PHP5 na poziomie średnio-zaawansowanym, więc stworzenie strony to nie problem,

- jeżeli chodzi o samego Minecrafta to nie znoszę skryptów, preferuje pluginy, bo są wydajniejsze,

- znam podstawy Javy i umiem edytować istniejące lub pisać własne proste pluginy.

Wiem, że tak trochę chaotycznie, myślę, że jak znajdę dłuższą chwilę to to uporządkuje i bardziej się rozpiszę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@odkop

Budowniczy nadal potrzebni :) Wstrzymałem na jakiś czas pracę ze względu na kończący się rok szkolny, ale w raz z rozpoczęciem wakacji planuje je wznowić :)

Opublikowano

Witaj @SlimaKCode ja moge byc budowniczym . Spelniam warunki ;)

Napisz na PW jakieś informacje o sobie i czemu akurat Ciebie mam wybrać na budowniczego ;)

@Edit

A tak z innej beczki to nadal nie znalazłem czasu na uporządkowanie i dodanie nowych informacji w tym temacie :/

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...