Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens pisania bota do przegladarki w oparciu o web browser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Pisze program ktory bedzie za mnie publikowal posty na wielu forach. Jest sens pisania to w opraciu i web browser? Czy moze szybciej by poszlo imacrosem?

Kiedys kupilem u programisty program ktory na jednym z portali dodaje posty. Zalogowanie sie na konto, dodanie posta zajmowalo programowi 2 sekundy. Wiem tylko ze pisal to w VB. mam pliki programu ale nie wiem jak moge pojderzec jak jest napisany. Taka szybkosc by mi w zupelnosci wystarczala, lecz nie wiem czy musialbym posluzyc sie http requestami.

Opublikowano

Ale o wiele trudniejsze. 

Jak nie ogarniasz requestów webbrowser może być dobry, ale musisz się przygotować na to że będzie zżerał 3x tyle ramu i procka. Do tego może się bugować itp. 

linki w górę

Opublikowano

Kod możesz podejrzeć byle dekompilatorem. Jeśli chodzi o wybór to czyste zapytania będą miały zalety typu szybkość, ale będziesz musiał więcej się narobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...