Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usuwanie wiadomości z pluginu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam plugin, który mi pokazuje wiadomość, której nie chce i czy jest możliwość zablokowania wysyłania jej, bez ingerowania w pliki pluginu?

Opublikowano

chodzi mi, że mam plugin na ban i jest tam coś takiego, że jak ktoś jest zbanowany i będzie próbował wejść, to pisze "player tried connect, but is tempbaned" a nie chce tej wiadomości, żeby wyświetlało, a niestety nie ma opcji dotyczącej tej wiadomości w .yml. Chodzi mi dokładnie tylko o usunięcie, nie piszcie mi o innych pluginach, tylko proszę o pisanie na temat,

Opublikowano

@michal632 

Musiał byś sobie od nowa przepisać plugin, albo poprosić "pseudo programistę", programistę o przepisanie tego pluginu bez wiadomości.

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Masz MaxBans? Tą wiadomość widzą tylko osoby z permisją(chyba)

Daj to we wszsystkich rangach w permission:

- -maxbans.notify

Opublikowano

Ooo Muszę to sprawdzić, dzięki ;) i jeszcze jedno. Jak zmieniam plik z pluginu, to czym go skompilować spowrotem do class? I taki problem, że i tak nie chce wyświetlać tej informacji, bo używając skriptu, plugin ten służy mi do hardcora na bany po śmierci i nie chce zaśmiecać chatu gmom, jak ktoś po śmierci będzie spamował wejściem :D. Wiem gdzie znajduje się opcja na wysyłanie tej wiadomości, ale nie wiem jak go spowrotem skompilować, bo pisze, że brakuje tych plików z serwera i nie ma skąd zaimportować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...