Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiona rola

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nietypowe a zarazem pewnie głupie pytanie, jak doprać swoją ulubioną linię bądź czy moglibyście mi w tym pomoc ? xD

- od dłuższego czasy mainowałem jungle, przez prawie pół sezonu 4 ADC, nigdy nie lubiłem topa i supporta, a mida wolałem odstąpić komuś innemu ;) A teraz mam kłopot moja gra jest coraz gorsza ;( gra w jungli znudziła mi się strasznie.. i szukam czegoś w stylu topa.. ale tam też mi nie idzie..  i teraz mam pytanie gdzie grać chce graćjakimiś ciekawymi postaciami .. Co zrobic ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Polecam topa;)  masz pewnosc ze w 10-20 min twoj team ci sie nie wpierdoli w farme : ) na midzie zawsze jak gralem to widza 2-3 na midzie i juz wpierdalaj sie wszyscy i masz potem 150 farmy w 30 minucie :D

Opublikowano

Znajdz sobie moze 2 linie na ktorych bedziesz gral? ja gram jungle/adc i tak na zmiane przez co mi sie nie nudzi

Opublikowano

Raczej pozostaje Ci mid, top, ostatecznie adc, skoro jungla znudziła się. Na topie masz o tyle dobrze, że teoretycznie przeciwny jungler może Ciebie zaatakować z jednej strony, natomiast na midzie z dwóch (jest ciężej), przynajmniej według mnie :p Do tego top jest bardziej OP (przeważnie wybiera się tam postać wytrzymałą z dmg, tak jak i w przypadku junglera). Support raczej Ciebie satysfakcjonować nie będzie, bo poza chodzeniem za adc, pilnowaniem wizji, obroną adc, inicjowaniem tf, bycie wytrzymałym, itp. - to w sumie nic nie robisz, chociaż ja lubię najbardziej tą linie, bo musisz współpracować z adc (czasem jest to strasznie trudne - zależy od sojusznika). Zazwyczaj gram supporta lub mida (chociaż ostatnio słabo mi idzie na midzie, bo bardzo rzadko gram na tej linii, ale są to moje dwie ulubione) :p

i szukam czegoś w stylu topa.. ale tam też mi nie idzie

Odpocznij, pograj na innej linii i spróbuj ponownie zagrać na topie. Kwestia czasu, wprawy ;)

Opublikowano

Wiesz to właściwie zależy od Ciebie gdzie chcesz grać. Piszesz że grałeś pół sezonu jako ADC to graj tam nadal i nie przepaść straconego czasu i umiejętności. Jeżeli jednak nie, to powinieneś właściwie grać tam gdzie masz przyjemność z gry. Na moim przykładzie to było tak że zacząłem grać w połowie drugiego sezonu i dopiero w czwartym coś zacząłem myśleć, gdzie i na jaką konkretnie linie iść, aż w końcu wybrałem supportowanie. Tak jak pisałem, to zależy od tego gdzie Ci się najlepiej gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...