Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko - jaka linia? Jak wrażenie (PBE)?

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie raczej na mida z tego co widziałam na forum LoLa.

Ja akurat w sprawie PBE się nie wypowiem, gdyż nie miałam okazji nim tam grać.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Na PBE ludzie Nim orają mocno, ale do czasu, aż dostanie porządnego nerfa. Dobrze zbudowany Ekko robi solo 3 na lajcie (stun, tarcza, ult, etc.). Będzie raczej na mida, ewentualnie top. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ekko rozpierdala narazie na PBE ale jak kolega wyzej mówił dostanie nerfa przez którego bedzie trzeba nim duuzo grac by wykorzystać wszystkie jego mozliwośći

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na jaką będzie linie?

Jak się sprawuje na PBE?

Ma potencjał na trzy linie:

AP mid

AP top

AD jungle ze względu na swoje CC, ma dosyć dobre ganki ze względu na swojego dasha i E. Reszty nie pisze bo panowie wyżej wyjaśnili.

Opublikowano

Dokładnie jak poprzednik, jest coś ala Diana i da radę na Midzie, Topie i Jungle. Nie miałem przyjemności grania na PBE jednak oglądałem gameplaye z nim i jestem pod wrażeniem tej postaci, kolejna postać którą kupię od razu po wydaniu bo mnie aż ciekawość zżera jak się nim gra osobiście! ;)

Opublikowano

Dokładnie jak poprzednik, jest coś ala Diana i da radę na Midzie, Topie i Jungle. Nie miałem przyjemności grania na PBE jednak oglądałem gameplaye z nim i jestem pod wrażeniem tej postaci, kolejna postać którą kupię od razu po wydaniu bo mnie aż ciekawość zżera jak się nim gra osobiście! ;)

Radzę Ci poczekać z takim szybkim kupnem. ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...