Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najlepszy czolg premium do zarabiania kredytow

Bomboor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam: AMX CDC oraz IS-6. Duża przyjemność z gry + bardzo dobrze zarabiają.

wlasnie sie zastanawiam ktory z nich wybrac? :D chyba amx sie bardziej oplaca bo duzo tanszy i chyba przyjemniejszy w grze?

Opublikowano

a moze jeszcze cos takiego jak su 122 44 albo jagdtiger 8.8?

Nie, nie i jeszcze raz nie. Jadzia to free damage. A, SU-122-44, jedyne co ma dobre to działo i mobilność, reszta slaba. Wybierz AMX CDC. Stanowczo najlepszy.

graphic.png

Opublikowano

IS-6 > CDC.

Cdc to świetny czołg, ale nim trzeba potrafić grać. Fatalne camo, zero pancerza i mm do X tieru.

IS-6 to całkiem mobilny HT, dobrze ustawiony odbija sporo, przyjemnie zarabia i co najważniejsze - mm do IX tieru, przy czym z reguły grasz na VIII.

Posiadam oba te czołgi i nie ukrywam, że z CDC sobie nie radzę. Stoi w garażu, chętnie bym go odsprzedał za równowartość golda.

Polecam IS'a, bo tej decyzji nie będziesz żałował. 

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz nie. Jadzia to free damage. A, SU-122-44, jedyne co ma dobre to działo i mobilność, reszta slaba. Wybierz AMX CDC. Stanowczo najlepszy.

Hmm... nie wiem co nazywasz free dmg ale porownujac te 2 czolgi to jednak w rekach nie doswiadczonego gracza lepiej bedzie dzialal jtiger. Sam posiadam oba czolgi I jak dla mnie jg.tig. po 700 bitwach jest troche zbyt liniowy ale idzie sie przyzwyczaic. Natomiast cdc wady cdc zostaly juz opisane. A a propos tematu: jezeli ogarniasz gre to bierz cdc jezeli nie to raczej is6 jest lepsza opcja.

Opublikowano

Według mnie dobrym czołgiem premium do zarabiania jest Lowe :)nie najgorsze działo i pancerz :)

Losowanie do dych, gdzie jest wielki i słabo daje radę + działo strasznie długo ładuje, a w dodatku ten pancerz już taki mocny nie jest.

Opublikowano

Takie jak na BC, camo, bia, mieszane. 

Tylko ja nie widze sensu w pakowaniu do CDC camo? Żeby jeszcze miał dobry zasięg widzenia to można by bylo spotować z tym camo, a tak to c**j to daje bo i tak jestes wielki i momencie strzału się świecisz, nim trzeba specyficznie grać i podkręcać te statystyki które ma dobre i je wykorzystywać.

Strata perku, miałby za to naprawe gdzie dostaje gąski i ma jakieś szanse się naprawić i uciec bo jest szybki.

Chyba, że ktoś ma bata zrobionego i doexpia do niego załoge, tylko wtedy ma to sens.

Opublikowano

Tylko ja nie widze sensu w pakowaniu do CDC camo? Żeby jeszcze miał dobry zasięg widzenia to można by bylo spotować z tym camo, a tak to c**j to daje bo i tak jestes wielki i momencie strzału się świecisz, nim trzeba specyficznie grać i podkręcać te statystyki które ma dobre i je wykorzystywać.

Strata perku, miałby za to naprawe gdzie dostaje gąski i ma jakieś szanse się naprawić i uciec bo jest szybki.

Chyba, że ktoś ma bata zrobionego i doexpia do niego załoge, tylko wtedy ma to sens.

Jak dostaje w gąski trzeba naprawiać naprawiaczką, żeby nie zebrać znowu. Bardzo rzadko zdarza się zdjęcie gąsek bez dmg, dlatego warto użyć od razu naprawiaczki, sam wożę 2, ponieważ bardzo często pada jednocześnie gąska i ammo - wtedy duża idzie w ruch.

CDC ma koszmarne camo i uważam je za największą wadę tego czołgu. W moim przypadku, ta załoga jest jednocześnie na BC, dlatego muszę mieć camo. Naprawę warto wziąć jako 4 perk, moim zdaniem nie wcześniej, chyba że ktoś robi załogę 100% pod cdc (co jest dziwnym rozwiązaniem, czołg premium bierze się do szkolenia załogi).

Camo może wiele nie da, ale coś zmieni, więc dalej jestem za kamuflażem.

Opublikowano

Jak dostaje w gąski trzeba naprawiać naprawiaczką, żeby nie zebrać znowu. Bardzo rzadko zdarza się zdjęcie gąsek bez dmg, dlatego warto użyć od razu naprawiaczki, sam wożę 2, ponieważ bardzo często pada jednocześnie gąska i ammo - wtedy duża idzie w ruch.

CDC ma koszmarne camo i uważam je za największą wadę tego czołgu. W moim przypadku, ta załoga jest jednocześnie na BC, dlatego muszę mieć camo. Naprawę warto wziąć jako 4 perk, moim zdaniem nie wcześniej, chyba że ktoś robi załogę 100% pod cdc (co jest dziwnym rozwiązaniem, czołg premium bierze się do szkolenia załogi).

Camo może wiele nie da, ale coś zmieni, więc dalej jestem za kamuflażem.

Właśnie jeśli się nie ma bata to nic nie zmieni, i tak się swiecimy a można mieć za to mieszane perki albo naprawe.

A że czołg premium bierze się do załogi też sie nie zgodzę.Przykładowo ja mam mało bitew i na topowych czołgach mam 4 perki, a gdy chce pograć czymś niżej to co? Dzięki takiemu np. isowi6 mogę sobie bardzo szybko wyexpić chociaż tą zarówke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...