Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora, jak sie utrzymuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dluzszy czas mnie interesowalo z czego wlasciwie utrzymuje sie pandora? Serwer stoi dlugo, a z tego co pamietam nie bylo w ISie nic ciekawego. Przy takiej ilosci osob online raczej nie maja wykupionego VPSa za 200zl..

9YbAX2Z.png
Opublikowano

­Item-Shop. Właściciel serwera PandoraMT2 ma kilka innych serwerów, także biedny nie jest.

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

­Item-Shop. Właściciel serwera PandoraMT2 ma kilka innych serwerów, także biedny nie jest.

Nie, nie ma innych serwerów. A w kieszeń się nie zagląda... 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Są na tym świecie rzeczy o których nie śniło się fizjologom" :)    Fenomen Pandory jest jedną z tych rzeczy.

Pandorka to dobry przykład na to że nie liczą się nie wiadomo jakie nowości, dodatki i tp. a grywalność.

W porównaniu do wielu dzisiejszych priwów na pandorce nie ma nic, 0 GM, 0 nowości, Admin zagląda raz na ruski rok.

A mimo to kiedy nie wejdę do M1 Jinno ch1 to zawsze jest jakaś zadyma :D

z tego co mi wiadomo (ale mogę się mylić) to Pandora, Elite i Ś.P. DragonMt2 to serwery tego samego gostka.

Opublikowano

Pewnie ze ma i to nie jeden Polski i nie jeden zagraniczny.

Dluzszy czas mnie interesowalo z czego wlasciwie utrzymuje sie pandora? Serwer stoi dlugo, a z tego co pamietam nie bylo w ISie nic ciekawego. Przy takiej ilosci osob online raczej nie maja wykupionego VPSa za 200zl..

A po co imp vps za 200zl? Wystarczy za 80. 

Opublikowano

Pewnie ze ma i to nie jeden Polski i nie jeden zagraniczny.

A po co imp vps za 200zl? Wystarczy za 80. 

Spejsonowi została tylko pandorka ;) vps za 80 zł ?? xD poprawiłeś mi humor :p

­

sygna.png

Opublikowano

Nie jeden nowo powstały serwer prywatny chciałby mieć tylu graczy co dzisiejsza Pandora. Jeżeli te serwery się utrzymują to dlaczego nie w/w pandora? :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie jeden nowo powstały serwer prywatny chciałby mieć tylu graczy co dzisiejsza Pandora. Jeżeli te serwery się utrzymują to dlaczego nie w/w pandora? :)

Nowe serwery maja pelno kostiumow/petow/wierzchowcow/dopalaczy i innych itemkow, a z tego co pamietam to IS na pandorce byl "ubogi", wiec stad moje pytanko. ;)
9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...