Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny Haczek

xlloollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HACK NIE MÓJ ALE MOŻE SIE WAM PRZYDAC MOŻNA W NIM USTAWIC PING LIMIT GREEN I NIE MA AŻ TAKICH LAGÓW WIEM BO SAM GRAM ALE JA MAM NETA 4 mb/s TO LAGÓW NIE MAM

Screen:

http://zapodaj.net/a5a853792bdf.png.html

Ma dużo fajnych opcji sam nawet parę nie ogarniam ;p

SCAN : http://www.virustotal.com/pl/analisis/31f00a205268ec368ad8ead3903f87342dbda9c006c2d51261153f4c5a54b7c6-1272795674 0/41

DOWNLOAD: http://www.megaupload.com/?d=7EKRAAFV

Podoba się daj 5* Lub + :) Dzięki ^ ^

Opublikowano

haczyk nie działa,nawet sie nie odpala-nikt nie napisał czy dziala pod xp(teraz juz wiem ze na xp nie chazia).

Opublikowano

słuchajcie, mowcie ze nie chodzi ale on chodzi , jeden z najlepszych hackow w historii wr a tobie nie nie chodzi tylko menu sie nie wlacza odrazu, musisz wlaczyc recznie(insert)

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

ludzie... jak napisalem po wlaczeniu WR zhackiem nalezy nacisnac insert... mi chodzi gladko nic nie wywala

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Wywala wywala ;pp wczoraj testowałem go kilka h z kumplem na privie. Nie wiem czy to reguła ale kicknęło po 5-10 minutach używania OPK.

SVP w ogóle nie działa.

To samo tyczy się opcji z PINGiem oraz No restriction. Bez znaczenia co uruchomimy. Jeśli w rzeczywistośći mamy ping wysoki ten cheat go nam nie zmieni, a i dostępu do roomów z ograniczeniem nie mamy.

Co jeszcze... za chiny nie mogę rozgryźć "All servers"... nie mam pojęcia do czego służy. Więc albo nie działa, albo służy do czegoś, czego nie dostrzegłem.

Poza tym nie wiem czym miałoby się różnić No restriction od No room restriction oraz No spread od Super no spread. Te 2 ostatnie mogę się tylko domyślić, jednak ciekawi mnie czy są niezależne od siebie. Nie zdążyłem tego sprawdzić.

Ciekawą opcją jest proxy IP... Jednak ciężko powiedzieć czy działa... to się okaże jak będę miał dostać bana ;p

Car jump nie działa... i o ile dobrze pamiętam to Refill health również.

Z PX stuff nie działa nic.

Artylerii jeszcze nie sprawdzałem

Bullets nie działa... Przy dużej ilości bardzo zmula grę... Jednak pociski lecą zawsze w tej samej ilości... A szkoda... (najlepiej to sprawdzić strzelając w ścianę (teoretycznie powinno się to też tyczyć granatów oraz wyrzutni... dlatego tym sposobem też dobrze sprawdzić - jeśli przy ustawieniu na 5 rzucamy 1 granatem... nie działa)).

@EDIT

@UP

Injector w tym hacku się nie wyłącza... Zawsze jest na wierzchu i nie znika. Jednak hack "działa"

Anti mine nie miałem okazji sprawdzić. Jeśli ktoś już to zrobił proszę napisać czy dziala czy nie.

Anti smoke nie działa.

Mine color zmienia kolor tylko min sojuszników.

@EDIT 2

Zapomniałbym.... bardzo irytującą rzeczą jest to, iż OPK nie da się wyłączyć. Nawet jeśli wyłączymy - tylko my wówczas możemy poruszać się po całej mapie (jesteśmy zwolnieni z blokady) jednak wszystkich innych graczy w dalszym ciągu będziemy widzieli w rogu.

Do tego nie działa Take all flags. (Albo nie wiem jak go używać...) Faktem jest jednak, iż po włączeniu tej opcji włącza nam się automatycznie "Fast flag" ... czego nie da się wyłączyć nawet po wyłączeniu opcji. Tutaj przestroga dla tych, którzy lubią haczyć po cichu... Łatwo na tym wpaść, nie wiedząc, że mamy włączonego Fast flaga (np przebiegając obok flagi, co mnie się zdarzyło (zaraz poleciał kick ;p))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...