Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Micro SD a normalna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jak już przyciąłem swoją karte micro sd i chce ją teraz jaka była wcześniej to muszę iść do sklepu (w moim przypadku plusa) i poprosic o nowa karte czy moge isc do komisu i zrobia mi normalna?

jak zly dzial to przeniescie

Opublikowano

Wydaje mi się z tego,że  musisz iść do plusa i tam dadzą ci nową kartę za małą opłatą jak dobrze pamiętam chyba 10 zł ale mogę się mylić tzn może być taniej albo nawet za darmo . ;)

Opublikowano

Tobie chyba chodziło o kartę SIM? Bo SD ci nie zrobią za darmo. Będziesz musiał kupić nową, a SIM darmowo lub za grosze. 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Karta SD ? Chodzi, o kartę pamięci ? Musisz kupić nową, zależnie od pojemności, cena jest większa.

SIM a SD, różni się.

SIM - Jeżeli masz numer zajesterowany u danego operatora, dostaniesz za darmo, jeżeli nie musisz kupić nową (Tutaj nie wiem czy nowy numer dostaniesz czy ci przeniosą), musisz się pytać u swojego operatora.

Opublikowano

Po prostu idź do salonu i poproś o nową kartę. Wtedy dostaniesz (zakładam, że w Plusie też tak mają) taką, która się "rozmontowuje" z normalnej sim na micro- i nanosim. Przydatna sprawa, unikniesz przycinania dużej sim'ki w przyszłości. Weź pod uwagę, że mogą zawołać jakąś symboliczną opłatę rzędu 10-30 zł, jeśli wymiana karty nie pokrywa się akurat ze zmianą taryfy abonamentowej.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...