Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki, myszka, słuchawki

Biumrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym sprzęcie? Może jest lepszy w tych cenach?

Głośniki - używane do sporadycznego słuchania muzyki i oglądania filmów, zależy mi na wyjściu słuchawkowym i mikrofonowym. - klik

Słuchawki - do słuchania muzyki z telefonu, aktualnie używałem podstawowych z zestawu samsung i mi wystarczały ale wrzuciłem je do zupy xD. - klik

Myszka - aktualnie jest taka malutka, ze się nie mieści w dłoni, używana będzie do CS oraz przeglądania internetu. - klik

Opublikowano

Micha Zalman M300, ze słuchaweczek zależy jakie chcesz, Maxell Retro DJ będą fajne bo nauszne o ile dołożysz trochę. Taniej masz chociażby Mee M9 classic na allegro. Głośniki w tej cenie tylko używane Logitech X230

Opublikowano

Micha Zalman M300, ze słuchaweczek zależy jakie chcesz, Maxell Retro DJ będą fajne bo nauszne o ile dołożysz trochę. Taniej masz chociażby Mee M9 classic na allegro. Głośniki w tej cenie tylko używane Logitech X230

Myszkę i słuchawki kupuję te co dałeś. :D

Ale nie da się tańszych głośników? Bo używane się boję, a i tak będą używane do oglądania filmów i czasem do muzyki, nie muszą być super basy tylko zwykła muzyka chilloutowa wieczorami.

Opublikowano

Wiesz, możesz, ale po prostu szkoda tego że wydasz jakieś pieniądze i masz świadomość że mogło być dużo lepiej. X230 to stara konstrukcja, bardzo wytrzymała, a w razie awarii naprawią Ci to wszędzie bo budowa jest prosta. To udany model jak na swoją cenę, aktualnie używane dostaniesz za nawet 50zł jak dobrze trafisz. Wiem że na początku ciężko na używany sprzęt się przestawić, ale z czasem zaczynasz ogarniać że używane = sprawdzone i sprawne.

Opublikowano

Wiesz, możesz, ale po prostu szkoda tego że wydasz jakieś pieniądze i masz świadomość że mogło być dużo lepiej. X230 to stara konstrukcja, bardzo wytrzymała, a w razie awarii naprawią Ci to wszędzie bo budowa jest prosta. To udany model jak na swoją cenę, aktualnie używane dostaniesz za nawet 50zł jak dobrze trafisz. Wiem że na początku ciężko na używany sprzęt się przestawić, ale z czasem zaczynasz ogarniać że używane = sprawdzone i sprawne.

Dzięki za odpowiedź :)

Temat można zamknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...