Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem telefonu dotykowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie chcę kupić telefon dotykowy do wszystkiego, a szczególnie do gier takich jak Gta 3 i Gta sandreans oraz Asphalt 8 Airborne i wszystkie chcęści need for speed, żeby się wogóle nie zacinał i nie lagował przy używaniu internetu, nie zacinał się i nie lagował przy przesuwaniu menu i przy słuchaniu muzyki na youtube oraz przy wyłączeniu telefonu i ponownym włączeniu ale nie wiem jaki wybrać. Na telefon mogę wydać maksymalnie 700 zł. Proszę o szybką odpowiedż ale rozsądną i wybierzcie mi jeden telefon.

Opublikowano

LG g2 używka, wydajny, 2gb ram, 5.2fhd, dobra bateria, tylko ~11gb pamieci, plastikowy

S3 lte 2gb ram, 4.8hd, wolfson, dobrze chodzą gierki, plastikowy

Szukałbym na olx g2.

Opublikowano

radzisz mi kupić samsung galaxy s3 bo na nim gry takie jak asphalt 8 airbone i gta 3 oraz gta sandreans i wszystkie części need for speed chodzą płynnie tak?

Opublikowano

radzisz mi kupić samsung galaxy s3 bo na nim gry takie jak asphalt 8 airbone i gta 3 oraz gta sandreans i wszystkie części need for speed chodzą płynnie tak?

Niekoniecznie na najwyższych, ale tak, chodzą płynnie. Chociaż g2 jest znacznie lepszy od s3, ale musiałbyś dbać o pamięć w telefonie.
Opublikowano

to jaki ostatecznie kupić bo ma być do wszystkiego a szczególnie do tych gier co napisałem a ekran ma mieć od 5.0 do 55.5-7 cali

Opublikowano

Szukaj htc one(m7), pod każdym względem jest lepszy od s3(wydajność, wykonanie, dźwięk), jedynie zdjęcia robi gorsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...