Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upadek telefonu,zielony ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Dzisiaj mój telefon lekko spadł na ziemie a po jego podniesieniu moim oczom ukazał się zielony ekran,po prostu zielony coś tam miga,wygląda jak piksele ale nie wiem,wszystko(chyba)działa bo dzwonili do mnie i normalnie dzwonek jest więc tam chyba ok jest ale cały ekran jest zielony a ja jestem uziemiony.

Oddałbym do serwisu ale jutro niedziela więc lipa,a może wy mi powiecie co może być ewentualną przyczną.

Liczę na szybką odpowiedz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może wyświetlacz, może matryca led pękła, może układ sterujący matrycą, może tylko taśma, a może cokolwiek innego.

Wszystko na pewno jest płatne bo to uszkodzenie mechaniczne z winy użytkownika. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam 

Dzisiaj mój telefon lekko spadł na ziemie a po jego podniesieniu moim oczom ukazał się zielony ekran,po prostu zielony coś tam miga,wygląda jak piksele ale nie wiem,wszystko(chyba)działa bo dzwonili do mnie i normalnie dzwonek jest więc tam chyba ok jest ale cały ekran jest zielony a ja jestem uziemiony.

Oddałbym do serwisu ale jutro niedziela więc lipa,a może wy mi powiecie co może być ewentualną przyczną.

Liczę na szybką odpowiedz.

Pozdrawiam.

Polecam skierowac sie do sklepow GSM :) , osobiscie spadl mi tablet ( Samsung Galaxy tab 2 ) , T-mobile poinfomowalo mnie o naprawie w kwocie 600 zl , sklep GSM wykona mi to za 160 zl.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam skierowac sie do sklepow GSM :) , osobiscie spadl mi tablet ( Samsung Galaxy tab 2 ) , T-mobile poinfomowalo mnie o naprawie w kwocie 600 zl , sklep GSM wykona mi to za 160 zl.

Pozdrawiam.

Ale gwarancji już nie masz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...