Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dziala L#: "Nie można pobrać właściwości..."

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka za kazdy razem gdy wlaczam L pojawa mi sie 

NIE MOZNA POBRAC WŁASCIWOSCI - FIRSTCHILD  DLA NIEZEFINIOWANGEO  LUB PUSTEGO ODWOŁANIA 

prosze  o pomoc i nie zadawajcie mi zbednych pytan tylko  dalczego mi to wyskauje i jak to naprawic jak ktos wie to prosze o wytlumaczenie kork po kroku co zrobic bo nie zna sie na kom itp mam windows 7 jak cos

Opublikowano

Próbowa­łeś reinstalacje/usunięcie 2 folderów z %appdata%(LeagueSharp75631D6D i LS75631D6D)?

ZRobie to teraz i zaraz dam znac jak cos

Próbowa­łeś reinstalacje/usunięcie 2 folderów z %appdata%(LeagueSharp75631D6D i LS75631D6D)?

No zrobilem to co kazałes i nic nie dalo rei instal i usunolem tamte foldery  i nic znowu wyskoczylo to samo

Opublikowano

Antyvirusa wyłączałeś?

No ale daclzego mam wylaczyc zawsze gralem i bylo dobrze znaczy czasem mi to wyskakuje np wczoraj  tez ale po jakims czasie wlaczylem L i lolai dzialalo mi i dzis znowu a to moze byc przez anty virus ?

a moze tez byc prez to ze wczoraj skoaczylo mi sie L paid i dzis rozegralem  te 2 darmowe gry i po tym mi sie rozwalilo a mam zamiar kupic L ale nie wiem czy bedzi mi dzialac to bo kupie i nie bedzie  no ale wylacze anty wiruisa i sprawdze

Antyvirusa wyłączałeś?

wyłaczylem  i nic tez  nie dziala  jesus pomocy

Opublikowano

Ok juz mi dziala dziekuj ebardzo)  a wiesz lub ktos wie moze dlaczego mi tak FPS w lolu spada to moze byc przez L ?  normalnie jak gram to mam 60 a teraz gralem to spadal mi nawet do 5  i tak  skacze 15,13,25,28,40,5  wie kots moze dalczego tak sie dziieje pomocy

Tutaj chyba ci nie pomogę.

­

giphy.gif

Opublikowano

ok ale własnie gdzie słycszałem ze  przez trackera to moze byc  wylacze i dam  znac jak coś dzieki

tak to jednak przez tracera to sie dziala gram bez tego i jest dobrze dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...