Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na ETS2 Multiplayer działają pracownicy?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na multiplayer działają pracownicy mojej firmy? Bo mam dwóch ale nie ważne kiedy wejdę w menadżera firmy to zawsze jest to samo jeden ma odpoczynek a druga Olej napędowy (nic się nie zmienia). Kasy też chyba nie dostaje. 

Cześć...

Opublikowano

U mnie jest tak samo ale czasami dostaję kasę gdzieś po miesiącu wtedy jest to kwota około 50 tyś.

Więc dołączam się do pytania.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Czy na multiplayer działają pracownicy mojej firmy? Bo mam dwóch ale nie ważne kiedy wejdę w menadżera firmy to zawsze jest to samo jeden ma odpoczynek a druga Olej napędowy (nic się nie zmienia). Kasy też chyba nie dostaje. 

MP jest wersją beta. Najprawdopodobniej jest to bug, który w przyszłości zostanie naprawiony. Mi oni też nie działają.

graphic.png

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oni jeżdżą razem z graczami onnline tak   ? ? Czy po prostu jest to że oni jeżdżą ale tego nie widać ?

Opublikowano

działają, z tym, że 1 dzień na multi to 6 godzin, gdzie na singlu są to bodajże 2 godziny, ale na multi można się zalogować np. po 2 miesiącach i otrzyma się wypłatę za każdego x240

ja na nowym profilu grałem na singlu, zatrudniłem 1 pracownika, wszedłem na multi, po czym dostałem z 20 baniek xp

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...