Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obóz

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam jakiegoś obozu. Chce jechac z 3 kolegami, 16 lat mamy. Jakis obóz za granicą, z lajtowymi wychowawcami, dyskotekami i, żeby w ośrodku, gdzie ten obóz będzie były też inne obozy, bo nie chce jechać do miejsca, gdzie będzie 20 osób. Do 2000 zł i żeby to nie był drugi koniec europy, żeby nie siedzieć 40 godzin w autobusie :P Jakies propozycje?

Opublikowano

A polsce nie ma samolotów? xD Ja planuję w ferie zimowe polecieć do Moskwy na trzy dni z kolegami i większość ofert uwzględnia samoloty.

Opublikowano

Tylko, ze obozy samolotowe to okolo 3k złotych :v

Ja do Moskwy w dwie strony za bilet płacę ok. 770 zł Autobusem możesz jechać co najwyżej na Bałkany lub do Włoszech. Dalej się nie opłaca. Zależy też gdzie chcesz lecieć i kiedy.

Opublikowano

No ludzie czy wybranie się do biura podróży dla młodzieży to jest już taki duży problem?

W mieście jest tego od cholery 2 lata temu z 4 kumplami za 2200 pojechaliśmy na złote piaski i tam ogólnie było około 100 osób z różnych miast.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

No ludzie czy wybranie się do biura podróży dla młodzieży to jest już taki duży problem?

W mieście jest tego od cholery 2 lata temu z 4 kumplami za 2200 pojechaliśmy na złote piaski i tam ogólnie było około 100 osób z różnych miast.

Bardziej chodzi mi o polecenie niż zalinkowanie każego biura podróży :P 

Ja do Moskwy w dwie strony za bilet płacę ok. 770 zł Autobusem możesz jechać co najwyżej na Bałkany lub do Włoszech. Dalej się nie opłaca. Zależy też gdzie chcesz lecieć i kiedy.

Ziomek, ja mam 16 lat xD 

Opublikowano

A NitroZyniak i IsamuxPompa - Robią wakacje z YT-berami. Więc według mnie będzie multum ludzi :P

Poczytaj, o tym w necie :), bo frajdy też zapewne nie zabraknie ..

Opublikowano

A NitroZyniak i IsamuxPompa - Robią wakacje z YT-berami. Więc według mnie będzie multum ludzi :P

Poczytaj, o tym w necie :), bo frajdy też zapewne nie zabraknie ..

Wole isc na dyskoteke niz ogladac Isamu lub Nitra. 

Te złote piaski wydają się być fajne, ale najlepsze terminy zajęte, poszukam sobie w innych biurach.

Opublikowano

Ziomek, ja mam 16 lat xD

Ja 15 xD

Jeśli koniecznie chcesz autobusem to polecam Włochy. Dojazd jest idealny, więc podróż nie potrwa zbyt długo. xD Okolice Sycylii to naprawdę wyjątkowe miejsca. Oczywiście dopóki nie natraficie na mafię.

Opublikowano

Wole isc na dyskoteke niz ogladac Isamu lub Nitra. 

Te złote piaski wydają się być fajne, ale najlepsze terminy zajęte, poszukam sobie w innych biurach.

Mozna zamknac.

To może Pamiętnik z Wakacji ? :P

Obozy są też na Włodawie, Okunika Jezioro Białe. Polecam gorąco :)

Opublikowano

Obozy tematyczne wchodzą w grę? Może chciałbyś się nauczyć dobrze pływać? Jeśli tak to mam idealną ofertę.

750px_anders_behring_breivik_swim_school

A tak na serio to zrób wizytę w biurach podróży w Twoim mieście - wybierzesz coś dla siebie.

Opublikowano

http://www.almatur.pl/albania-saranda-oboz-rekreacyjny__OABS~EPIRUS__lato.html

Ja się wybieram w te wakacje. Dawaj ze mną. xDD

Swoją drogą jazda autokarem nie jest zła. Kiedyś do Francji 24h jechałem, a do Albanii wychodzi ok. 30h. 0 problemów, postoje, zatrzymanie

w Niemczech, jakieś restauracje po drodze, sen, jedzenie filmy + każdy miał własne rzeczy. W dodatku rekreacja już

w autokarze jest ciekawa. ;) Czas szybko leci.

Byłem raz z almaturem w Polsce na survivalu i nie dało się znudzić, a zajęcia znakomite. 

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...