Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol od Finna wyłącza Lola. Pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Mam taki problem. Posiadam Bola od Finna i dzieje się tak, że wchodze do gry pogram i w pewnym momencie dostaje crasha. Wyłącza lola co często kończy się free kilem dla drużyny przeciwnej. Nie wywala przy tym żadnego bugsplatu po prostu go wyłącza. Mieliście może kiedyś taki problem lub wiecie co na niego poradzić ? 
Z góry dzięki.

Opublikowano

Najczęściej gram Adc więc SacR-Jinx the craziest-ShadowVayne. Wczoraj grełem też wukongiem i także lola mi wyłączyło. Nie wiem o co kaman.

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo :> Zaobserwowałem że najczęściej zamykanie zachodzi gdy dostaję focus od +2 os. z enemy teamu - Chociaż sam nwm czy ma to jakiś związek.

V0a19Z.gif

Opublikowano

CZYLI

Graj czysto... po prostu bez bola w miesiac mozna latwo 30 zdobyc a co do rankedow tylko trzeba myslec logicznie jak sie gra...

Opublikowano

Nie używaj setek skryptów na raz.

Nie używaj wielu skryptów korzystających z tego samego liba.

Nie używaj niektórych dodgersów z SAC MMA itp. (również z niektórymi combosami może być problem)

Pobierz pliki wspomagające injectowanie bola, aktualizowanie bibliotek, etc.

Miałem kiedyś, jak dobry evadeeee powinien pójść z wieloma skryptami.

Radzę sprawdzać po dwa skrypty, i zobaczyć w grze niestandardowej, przy jakim wywala cię z gry.

To tyle.

Miłego..

ps: jeden skrypt do tej samej postaci wystarczy.

Nie odpalaj skryptów na raz do paru postaci. Problem opisałem wyżej!

Opublikowano

Czy SacR i shadowVayne to jedyne skrypty jakie mam odpalone i to samo tyczy się dravena czy innych adc. Nie mam odpalonych nigdy więcej niż 3 skrypty. Na evade to już wgle gra mi sie crashuje co 5 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...