Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnię Strefę na TeamSpeak3 serwerowi Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FHfc.png

Posiadam publiczny serwer TeamSpeak3 założony 14 Kwietnia 2013roku, działający na licencji płatnej posiadający na tą chwile 256 slotów z możliwością powiększenia do 1024. Serwer jest stabilny, zabezpieczony przed atakami DDOS.

Podchodzimy do wszystkiego profesjonalnie i dbamy o naszych użytkowników. Pewny i stabilny - a co najważniejszedarmowy serwer dla każdego!

OFERUJEMY:

- kanały VIP dla ekip +10 osób

- darmowe kanały prywatne

- kanały premium 

- bezpieczeństwo na serwerze

- stabilność

- kanały prywatne bez wpisywania daty

- pomocną i aktywną administracje

- 256 slotów do dyspozycji z możliwością powiększenia

- niebawem dodamy mbota oraz kilka innych fajnych funkcji na nasz serwer

POSZUKUJEMY: 

- serwera/serwerów metin2 skończonych w 95% minimum, gotowych do startu

- oferujemy własną strefę, z oryginalnymi ikonkami, rangami oraz kanałami, dzięki którym będziecie mogli utrzymywać kontakt z graczami

- dostając u nas strefę nic nie płacisz! Gwarantujemy 99,7% uptime oraz profesjonalizm. W dodatku, dostajesz u nas darmową reklamę, gdyż większość użytkowników jest także graczami.

Więcej informacji dot. współpracy oraz

dot. serwera można otrzymać na nr gg: 51615483

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam :) Administrator bez życia, wbija pod tematy innych ts'ów i hejci je, bo sam nie potrafi w życiu nic osiągnąć. Po prostu mentalne dziecko. Poci się smalcem i wyzywa innych od grubasów, dzieciaków itd. :)

Opublikowano

Nie polecam serwera - prowadzi go zwykłe dziecko które ma ledwie 100 osób w godzinach szczytu. Potrafi tylko korzystać z exploitów na darknetach i na 3 minuty ts atakować - to jest całe jego mizerne życie. Wypowiada się na temat innych osób typu "GuardiaN jest gruby" - sądząc, po głosie. Głos to ja mam normalny, a ty jeszcze mutacji nie przeszedłeś. Wypowiadasz się również na temat osób starszych o 6 lat jak Nekrofil i nie potrafisz mu tego w oczy powiedzieć. Jesteś jednym słowem - pionkiem.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

nie wiem dlaczego uderzacie hejtami w strone administracji

ja tam polecam, miałem przyjemność krótkiej współpracy :)

która zakończyła się failem z mojej strony :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...