Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytać dotyczących subskrypcji: 

1.60 zł psc starczy na miesiąc?

2.czy na 100% nie będę mieć błędu  auth failed ponieważ bez suba mam to ciągle na normalach mimo 0/2 czy to możliwe, żeby konto miało jakiegoś bana(na customach i botach chodzi) 

Opublikowano

Cześć mam parę pytać dotyczących subskrypcji: 

1.60 zł psc starczy na miesiąc?

2.czy na 100% nie będę mieć błędu  auth failed ponieważ bez suba mam to ciągle na normalach mimo 0/2 czy to możliwe, żeby konto miało jakiegoś bana(na customach i botach chodzi) 

1. Tak 60zł starczy

2. Najlepiej to zapytaj się kogoś na forum o zaproszenie zrób nowe konto i tam spróbuj.

­

giphy.gif

Opublikowano

Co do tego auth to zauważyłem, że jak zagrasz z tego samego kompa na dwóch różnych kontach (joduskame) na jednym koncie LoLa to przy trzecim normalu już masz auth failed.

Może grał ktoś już na tym hwid czy coś? Bo IP na bank nie ma nic do gadania bo sprawdzałem z dwóch routerów.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChallenjour mam ciągle 0/2 gry nikomu nigdy nie podawałem passów nawet hasło zmieniałem ostatnio ;c więc nie chcę wydawać kasy na marne jeśli mi nie pójdzie(jest na to jakaś szansa po wykupieniu suba)?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsorry4drama sama nazwa mówi za siebie :) po pierwsze nie będziesz mi rozkazywał, po drugie kupując bola będe płacił parę razy tyle kupując skrypty , poza tym za reset dysku też mam zapłacić :)?bardzo fajna oferta.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsorry4drama sama nazwa mówi za siebie :) po pierwsze nie będziesz mi rozkazywał, po drugie kupując bola będe płacił parę razy tyle kupując skrypty , poza tym za reset dysku też mam zapłacić :)?bardzo fajna oferta.

reset dysku co to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja p******e nie rozkazuj mi, bym cie zobaczyl to bys mi k***a trawe kosil jakbys zobaczyl ile cebuilonow ci zaplace.

jak ktos jest fjutem to placi za skrypty, proste, nie nie mam crackowanych to wy jestescie psami nothing new

Opublikowano

1.Starczy

2.Nie mam żadnych problemów z tym związanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...