Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Key Hack - czy aby na pewno?

twardy89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dzisiaj rano od jednego ze streamerów Twitch, którego subskrybuję i jednocześnie mam go w znajomych Steam, dostałem ten oto link do filmiku na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=fmX85E2299I

Czy jesteście w stanie zweryfikować, czy to naprawdę działa? Odpowiedź nasuwa się sama - na 99% jest to fejk.

Jednakże bardziej mnie interesuje, w jaki sposób może to zaszkodzić dla komputera, w jaki sposób działa ten program. Jako, że kompletnie się na tym nie znam, prosiłbym jakiegoś specjalistę o przeanalizowanie kodu programu.

Pozdro

Twardy

Opublikowano

100000% to jest fake DO TEGO moze ci zabrac caly ekwipunek....

Key Hack wtf ? nie istnieja hacki do dodawania itemow ..

sa takie programy np jak ktos ci mowi masz "Klesa"? a ty mu odpisujesz nie co to .. ? on ci podaje stronke taka Legit i pisze np Klesa communication program niby cos jak TS .. odpalasz i bum po itemach R.I.P [*]

Opublikowano

O to bym się akurat nie bał, w moim ekwipunku co najwyżej można znaleźć pajęczyny. Chodzi mi bardziej o to, czy ktoś jest w stanie podjąć się zweryfikowania kodu programu, jak może nam zaszkodzić - bez domniemania, przewidywań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...