Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ocena spawnu HardCore.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż że nas opuścił budowniczy sami musimy budować [nie mamy takiej smykałki jak budowniczy] spawn prosze powiedzieć co zmienić co dodać i jak na razie oceniacie spawn

88802590790038602637.png

22851048374883089681.png

11809640653119460010.png

55859273838008059272.png

Co budujemy dzisiaj:

Tabele administracji i tabele zasad

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Ja bym zmienił te ścieżki na bardziej naturalne i usunął to szklane coś. :) Czyli w sumie chyba wszystko bym zmienił, bo nic więcej tu nie widzę. xD

Opublikowano

jedynie co narazie spawn z neta bysmy musieli wziąć ale zostaje 1 do roboty poszukać innego silnika na 1.7.x. Jak poszukamy kogoś do budowy na 2 serie bedzie inny spawn, a jak chcesz zobaczyc sb to wbij na sygne  @Craaash

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

3/10

Widziałem juz milion takich spawnów. Nuda flaki z olejem niedopracowanie. 3 tylko i wylacznie za to ze cokolwiek zbudowaliscie i wlozyliscie w to swoja prace.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

3/10

Widziałem juz milion takich spawnów. Nuda flaki z olejem niedopracowanie. 3 tylko i wylacznie za to ze cokolwiek zbudowaliscie i wlozyliscie w to swoja prace.

Zgodzę się, nie jest to niestety nic specjalnego, lepiej sobie załatwcie jakiegoś budowniczego :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

No kolego.. Nic ciekawego ;/ Popracuj nad dobieraniem bloków, zrób coś, żeby spawn nie był taki pusty. Ogólnie to mapkę oceniam 3/10, postaraj się trochę bardziej ;/

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

To nie wyglada dobrze :(

Ściezki wygladają naprawde dziwnie

Te budowle co nawet nie moge nazwac budowlami sa beznadziejne

Wszystko bym zniszczył i budował na nowo

Opublikowano

Według mnie powinniście zmienić cały spawn bo nie wygląda on najlepiej. Ścieżki o wiele lepiej będą wyglądać zrobione z pomieszanego kamienia, żwiru i bruku. Dodatkowo zamiast budować wszystko w tej górze postarajcie się to przenieść do małych domków co sprawi, że spawn będzie wyglądał jak mała wioska. Najbardziej z tego wszystkiego nie podoba mi się ta wieża ze szkła i nie rozumiem po co ona została stworzona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...