Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód do zabawy i tuningu

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maluch - serio polecam, nawet jak rozjebiesz nic sie nie stanie.

Zbyt słaba moc pozatym szybko rdzewieje ;/

Opublikowano

A multipla?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że dość tanie i do zabawy auta godne, to: VW MK3, BMW E36/Compakt, Polonez, Honda Civic V/VI, Lanos. :P

Znam się trochę na tym, chodziłam do szkoły gdzie głównie zwody były związane z mechaniką.

Opublikowano

Wydaje mi się, że dość tanie i do zabawy auta godne, to: VW MK3, BMW E36/Compakt, Polonez, Honda Civic V/VI, Lanos. :P

Znam się trochę na tym, chodziłam do szkoły gdzie głównie zwody były związane z mechaniką.

A co ma mechanik do wyboru samochodu to tak jak informatyk do telewizora niby cos tam umie a gówno umie. Ale to co mówisz to jest prawdą i chyba się skuszę na te modele, a co powiesz o Oplu Corsa B ?

Opublikowano

A co ma mechanik do wyboru samochodu to tak jak informatyk do telewizora niby cos tam umie a gówno umie. Ale to co mówisz to jest prawdą i chyba się skuszę na te modele, a co powiesz o Oplu Corsa B ?

Chodziło mi bardziej, że jako Kobieta się trochę na tym znam.

Corsa B - Też przyjemne autko, znacznie mniejsze od tych co wymieniłam(Nawet od Civic V). Ale nie wiem jak cenowo, wydaje mi się, że są dość tanie.

Opublikowano

Do tuningu to beta albo kupeta. jak chcesz bete tuningować na wiejsko to polecam jeździć po garażu a nie po ulicach, chyba wiesz o co mi chodzi.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Focusa, Audi 80, E34 - Dość drogie i fajne autka, aby je zajechać.

Rozsądne będzie jak pisałam: Honda Civic V, Corsa, E36,MK3 - Takie kupisz do 2tyś max.

Możesz też Seicento, "Czinkłaczento" :P

Takich fajnych klasyków jak: MK1, MK2 - Szkoda zajechać ..

Opublikowano

No jak do zabawy to raczej tylko RWD czyli BMW,ewentualnie Mercedes,ale to droga sprawa i starsze modele rdzewieją.

Najlepiej jakieś e36 1.8/2.0.

Opublikowano

BMW to przeważnie wieś tak samo z hondą i golfem. Nie dosyć starsze od kierowcy to jeszcze tunning wygląda niesamowicie wiejsko. W takiej samej cenie można dorwać ładnego mercedesa, jaguara czy nawet starsze quattroporte. Ładne, mocne, dynamiczne oraz eleganckie autka. Jeśli komuś zależy na tunningu to tu ma duże pole do popisu, ale zdecydowanie trudniej jest coś "wykręcić" fajnego w jaguarze niż hondzie civic którą jeździ pół polski, a po tunningu wygląda jak trumna na kółkach.

Opublikowano

BMW to przeważnie wieś tak samo z hondą i golfem. Nie dosyć starsze od kierowcy to jeszcze tunning wygląda niesamowicie wiejsko. W takiej samej cenie można dorwać ładnego mercedesa, jaguara czy nawet starsze quattroporte. Ładne, mocne, dynamiczne oraz eleganckie autka. Jeśli komuś zależy na tunningu to tu ma duże pole do popisu, ale zdecydowanie trudniej jest coś "wykręcić" fajnego w jaguarze niż hondzie civic którą jeździ pół polski, a po tunningu wygląda jak trumna na kółkach.

O czym ty chłopie mówisz ? Maseratti,Jaguar ?!Pojebało Cię.Koleś się nad nubirą zastanawia a ty mu wjeżdżasz z czymś takim.

BMW z odrobiną wkładu wygląda cudownie i tak też jeździ.

Opublikowano

O czym ty chłopie mówisz ? Maseratti,Jaguar ?!Pojebało Cię.Koleś się nad nubirą zastanawia a ty mu wjeżdżasz z czymś takim.

BMW z odrobiną wkładu wygląda cudownie i tak też jeździ.

Jaguar nie jest taki drogi jak się może wydawać. Do 10 tysięcy można dostać ładne autko. BMW? Po tunningu to trumna na kółkach dla bez urazy pajaców którzy po mieście bujają się 200 km/h. Są też tacy którzy potrafią jeździć kulturalnie, ale w przypadku bmw to rzadkość. Maserati również nie należy do drogich aut. Za 20-40 tysięcy można dostać ładnego biturbo/quattroporte. I zwracaj się do mnie z szacunkiem kolego. Czy ja odpowiadając ci na ten debilny post piszę, że jesteś coś nie halo? 

Opublikowano

Jaguar nie jest taki drogi jak się może wydawać. Do 10 tysięcy można dostać ładne autko. BMW? Po tunningu to trumna na kółkach dla bez urazy pajaców którzy po mieście bujają się 200 km/h. Są też tacy którzy potrafią jeździć kulturalnie, ale w przypadku bmw to rzadkość. Maserati również nie należy do drogich aut. Za 20-40 tysięcy można dostać ładnego biturbo/quattroporte. I zwracaj się do mnie z szacunkiem kolego. Czy ja odpowiadając ci na ten debilny post piszę, że jesteś coś nie halo? 

No ciężko będzie z tobą dyskutować.Po co mu samochód do kulturalnej jazdy jak chce do zabawy.Potrzebny jest nie drogi samochód to modzenia i zabawy,a ty polecasz samochody na które trzeba wydać minimum 30-50 tyś żeby w ogóle mówić o jakimś tuningu.Nie mam pytań do ciebie.Zastanów się jeszcze raz na temat czego jest ten temat.

BMW można dostać w skromnej cenie i zrobić z tego fajny bokolot.Nie jakaś trumnę na kółkach dla pajaców tylko niskobudżetową zabawkę.

Opublikowano

No ciężko będzie z tobą dyskutować.Po co mu samochód do kulturalnej jazdy jak chce do zabawy.Potrzebny jest nie drogi samochód to modzenia i zabawy,a ty polecasz samochody na które trzeba wydać minimum 30-50 tyś żeby w ogóle mówić o jakimś tuningu.Nie mam pytań do ciebie.Zastanów się jeszcze raz na temat czego jest ten temat.

BMW można dostać w skromnej cenie i zrobić z tego fajny bokolot.Nie jakaś trumnę na kółkach dla pajaców tylko niskobudżetową zabawkę.

Może masz rację, ale moim zdaniem lepiej trochę uzbierać i kupić nie byle co niż zajechane bmw i walnąć w kalendarz na pierwszym lepszym zakręcie.

Opublikowano

A to, że jako mechanik wie o danym samochodzie więcej niż Ty wyczytasz na internecie. Powie Ci jakie najczęściej występują usterki w danym modelu, jakie są orientacyjne koszta wymiany eksploatacyjnych podzespołów itd itd. 

Jakbyś cokolwiek wiedział na ten temat to byś tak nie pisał, bo nie wiem czy wiesz, ale większość ludzi opłaca mechanika by jechał z daną osobą na oględziny samochodu i prześwietlił dany model. ..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...