Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy długo się wlączają Dlaczego?

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem po formacie którego zrobiłem parę dni temu serwery prywatne strasznie długo się włączają (Invoria czy MorieS) nie wiem dlaczego tak jest przed formatem wszystko było OK a teraz taka lipa nie wiem czym to jest spowodowane może jakiegoś programu nie mam albo aktualizacji mam Win XP HOME EDITION SP3 powinno śmigać a tutaj nic męczę się z tym już tyle czasu i nic może to przez wirusa jakiegoś ? A i neta mam w miarę  ok i to samo z programami też są wyłączone POMOCY !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Invoria może dlatego, że mają spakowane pliki w binke.

A ile masz pamięci ram?

Opublikowano

Masz trochę mało ram jak na te czasy, powiem że invoria tak się będzie odpalać bo mają spakowane pliki w binke i tak już to wygląda.

Opublikowano

A sterowniki zainstalowane?

To piękne nabicie posta.

@topic - Dokup ramu ziomek bo dzisiaj 4gb i 2 rdzeniowy procesor + jakaś karta graficzna to czasem mało :)

...................\/...................

Gość Lajk™
Opublikowano

­A ludzie nie czyszczą komputerów CCleanerem czy innymi programami i zamiast Reinstalacji systemu to Format, nie dziw się że będzie muliło.

Opublikowano

Jak jest dużo syfu i jak się umie robić, to najlepszą opcją jest format, zainstalować sterowniki, odpowiednie ustawienia co do komputera i metin śmiga aż miło przy 1 rdzeniowym procesorze na 2gb ram :)

Opublikowano

To piękne nabicie posta.

@topic - Dokup ramu ziomek bo dzisiaj 4gb i 2 rdzeniowy procesor + jakaś karta graficzna to czasem mało :)

Jakie nabicie posta? Chyba raczej twoje, co mu da dokupienie ramu? Może od razu niech kupi komputer z nasa? Jego komp spełnia wymagania i nie powinno być lagów! Skoro robił formata to bez wszystkich sterowników może mu lagować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...