Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję internetu bez limitu danych do gry league of legends

Sebolooss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebny internet bez limitu, danych, nie mam kablówki w domu, mieszkam w Poznaniu. internet żeby dobrze gralo się w league of legends bez lagów

Opublikowano

Kup sobie modem? Lub nawet z sieci telefonowej mozesz sobie nielimitowany za X zloty miesiecznie brac. Np. w Play.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A limit w czym przeszkadza? Ja posiadam internet od cyfrowego polsatu mam 15 GB dziennego + 50 GB nocnego limitu, na miesiąc płacę 40 zł i nie narzekam.. Bardzo dobrze się spisuje przy grach tj. LoL, CS:GO w więcej niestety nie gram ale tak jak napisałem według mnie zupełnie wystarczy taki internecik.. Dodatkowo telewizja u nich też całkiem ciekawa oferta :)

Opublikowano

Może od Playa weź ten bez limitu? On ma teoretycznie limit, ale nawet jak go przekroczysz to raczej nic Ci nie zrobią (bo niby mają wtedy prawo zmniejszyć Ci prędkość internetu), mi np. nigdy nic nie robili i dużo osób ma podobnie.

Aha, i nie zachowujcie się kretyńsko, ludzie.. Przyszedł, powiedział w czym problem to na zdrowy chłopski rozum można się domyślić, że przyszedł po radę jaki internet ma wziąć do lola.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Przed wczoraj zmieniłem internet z nplaya do netii i powiem ci że bardzo dobrze chodzi. Mam ruter z wifi i kabel eternetowy poprowadzony z rutera do kompa i bardzo dobrze działa. Nie mam żadnych limitów, także polecam Ci.

Opublikowano

Nie potrzebujesz jakiegoś super neta bez limitu. LoL ciągnie ok. 7 mb na godzine, ją grałem kiedyś na necie z fona bez problemow.

Opublikowano

hm netia,vecra,ups,neostrada 

Możesz przebierać i się pytasz.

Internet bezprzewodowy jest zjebany i zawsze będzie po kablu to po kablu + modem wi-fi i masz centrum szybkiego neta w własnym domu bez limitu itp.

Także siadając na kiblu możesz siedziec godzinami na wi-fi i grać 

mojasygnan.png

Opublikowano

A limit w czym przeszkadza? Ja posiadam internet od cyfrowego polsatu mam 15 GB dziennego + 50 GB nocnego limitu, na miesiąc płacę 40 zł i nie narzekam.. Bardzo dobrze się spisuje przy grach tj. LoL, CS:GO w więcej niestety nie gram ale tak jak napisałem według mnie zupełnie wystarczy taki internecik.. Dodatkowo telewizja u nich też całkiem ciekawa oferta  :)

To jest limit miesięczny, wiem bo sam mam neta z Cyfrowego Polsatu i taki limit kończy mi się w połowie miesiąca jak dużo gram.

Opublikowano

I jak możemy Ci pomóc?

Doradzić jaki móglbym wziąć internet 

Przecież nie kupimy Ci internetu.

Nie masz kupować tylko czy wiesz jaki móglbym internet zabrać

A limit w czym przeszkadza? Ja posiadam internet od cyfrowego polsatu mam 15 GB dziennego + 50 GB nocnego limitu, na miesiąc płacę 40 zł i nie narzekam.. Bardzo dobrze się spisuje przy grach tj. LoL, CS:GO w więcej niestety nie gram ale tak jak napisałem według mnie zupełnie wystarczy taki internecik.. Dodatkowo telewizja u nich też całkiem ciekawa oferta :)

A ile internetu bierze ci 1 gra w cs go lub lola

Może od Playa weź ten bez limitu? On ma teoretycznie limit, ale nawet jak go przekroczysz to raczej nic Ci nie zrobią (bo niby mają wtedy prawo zmniejszyć Ci prędkość internetu), mi np. nigdy nic nie robili i dużo osób ma podobnie.

Aha, i nie zachowujcie się kretyńsko, ludzie.. Przyszedł, powiedział w czym problem to na zdrowy chłopski rozum można się domyślić, że przyszedł po radę jaki internet ma wziąć do lola.

Do lola i innych gier, ale nie potrzebuję jakiegoś 100mb/s wystarczy mi takie 10-20 mb/s

Przed wczoraj zmieniłem internet z nplaya do netii i powiem ci że bardzo dobrze chodzi. Mam ruter z wifi i kabel eternetowy poprowadzony z rutera do kompa i bardzo dobrze działa. Nie mam żadnych limitów, także polecam Ci.

A czy do tego internetu kablówka jest potrzebna, czy nie

Nie potrzebujesz jakiegoś super neta bez limitu. LoL ciągnie ok. 7 mb na godzine, ją grałem kiedyś na necie z fona bez problemow.

Wolalbym bez limitu, dosyć często gram w gry i oglądam youtube, a youtube bierze tyle internetu

Opublikowano

hm netia,vecra,ups,neostrada 

Możesz przebierać i się pytasz.

Internet bezprzewodowy jest zjebany i zawsze będzie po kablu to po kablu + modem wi-fi i masz centrum szybkiego neta w własnym domu bez limitu itp.

Także siadając na kiblu możesz siedziec godzinami na wi-fi i grać 

Vectra i upc nie ma zasięgu w Poznianiu 

Ja mam internet w netii i problemów z nich nie mam. Prędkość mam taką jaką mi obiecaliA

A czy w netii internet jest bez kablówki, bo ja kablówki nie posiadam 

Opublikowano

Zdecydowanie odradzam neostradę. To co wyrabia Orange ze swoimi klientami jest godne potępienia.

Mam tę 80 Mb/s i nigdy nie miałem problemów od lat - 2x tylko z tego co pamiętam dzień nie miałem bo coś tam sobie robili.

...................\/...................

Opublikowano

Vectra i upc nie ma zasięgu w Poznianiu 

A czy w netii internet jest bez kablówki, bo ja kablówki nie posiadam 

mam netię po kablu i nie mam kablówki do niej mogłem mieć ale wolałem sobie wziąć nc+.

Także bierz netię.

Od jakis 3lat mam netię po kablu i ani razu nie miałem problemu z internetem czy netią.

mojasygnan.png

Opublikowano

mam netię po kablu i nie mam kablówki do niej mogłem mieć ale wolałem sobie wziąć nc+.

Także bierz netię.

Od jakis 3lat mam netię po kablu i ani razu nie miałem problemu z internetem czy netią.

Dzięki to raczej zdecyduję się na netię, jak kablówka nie jest potrzebna to dobrze, bo telewizję mam z anteną cyfrowy polsat więc nwm czy podlączą bez kabli od kablówki

Opublikowano

Tak.

A zwykly by mi podlączyli czy potrzebna jest kablówka, bo bezprzewodowy modem i karta.Sorka że tak wypytuje ale chce być pewny czy będzie mi dzialać

Opublikowano

Doradzić jaki móglbym wziąć internet 

Nie masz kupować tylko czy wiesz jaki móglbym internet zabrać

A ile internetu bierze ci 1 gra w cs go lub lola

Do lola i innych gier, ale nie potrzebuję jakiegoś 100mb/s wystarczy mi takie 10-20 mb/s

A czy do tego internetu kablówka jest potrzebna, czy nie

Wolalbym bez limitu, dosyć często gram w gry i oglądam youtube, a youtube bierze tyle internetu

Kupujesz albo neta albo kablówke albo to i to ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...