Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać na bolu do carrowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytania jaką postacią mogę wycarrować mecz aktualnie mam Silver I po placementach na adc nie lubię zbytnio grać mid albo jungle. Kata jest ciągle banowana cassio nie sprawdza się zbytnio w TeamFightach jakaś inna mocna postać? 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Kata, syndra, xerath

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Xerath'a bym nie polecił na Silver ze względu na jego małą mobilność tym bardziej, że w Silverze są same boby bez obrazy, który nie potrafią grać i może być Ci ciężko cokolwiek ugrać tym champem  xD­

Ogólnie to najlepiej carruje się na ADC : Np nowa Ashe bądź Jinx.

Mid : Lb bądź np Ahri ew. Annie z którą mało kto ma szanse 1 VS 1.

Opublikowano

Champ nie ma znaczenia jaki, musisz wiedzieć jak grać, a myślę że nie wiesz jak grać i jesteś tam gdzie powinieneś być czyli Silver 1 i nawet skrypty Ci nie pomogą z tego wyjść, aż nie nauczysz się co masz robić. Skoro nie jesteś w stanie pociągnąć gry ze statami 20/7 to coś jest nie tak. Ale nie o to pytasz, najlepsze championy: Xerath -> Cassio -> Kalista -> Kata taka kolejność imo

Opublikowano

w silverze nie da sie przegrac.. przecież tam enemy jungler gra jakby go wcale nie było. Yasuo - evadee + yasuo windwalker, sac;r i easy carry

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...