Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie w to. Serwery fiberhost są do du*y. Wez MineServ , MaxCraft lub EndrChest.pl. Polecam ci ;) .

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Fiberhost jest zbyt popularnym hostingiem i nie ufałbym w kwestii serwerów w cenie 30 PLN za taki przydział jego zasobów.

Zdecydowanie polecam wziąć CraftHost.pl i ich ofertę. Miałem z nimi do czynienia i dostałem nawet kontakt GG, gdzie spokojnie

mogłem pisać wszelkie pytania oraz uwagi (których nie miałem). Maszyny mają znakomite i nigdy nie miałem lepszego hosta, a jako

osoba siedząca w tym długo wypróbowałem prawie wszystkie hostingi, jakie były dostępne. W dodatku udało mi się załatwić z nimi

sponsoring nagród dla mpc. Mili ludzie, szybkie odpisywanie w boku (10 min. spokojnie). Z tego co wiem, to nie mają ogromnej liczby

klientów i chyba nie są dobrze znani. Dlatego ufam im w sprawie tej maszyny, bo mają na 100% wolne zasoby i nie wykiwają. (Nie twierdzę, że fiberhost by tak postąpił)

Czekam na zlot fanów Craftserve, którzy będą polecać ich maszyny. Ja już się co do nich przekonałem.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Raczej nie.

Polecał bym ci nw. m.in. CraftHost,

miałem raz położony na nim serwer, i mimo iż jakieś malutkie bugi się przytrafiało,

to stabilnie leciaj serwer z 16 RAM na 50 graczach. Polecam. ;3

"Przemoc pisemna" niczego nie rozwiązuje.

Opublikowano

Pisałem Ci LVLUP.pro , oraz to że mam kody 20% zniżki na TS3/Minecraft.

Przynajmniej nie limitują procesora i dają od 200% nie 12%...

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...