Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane ukradzione konto

night45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie ukradł ktoś mi konto jakieś 4,5 miechów temu więc napisałem do supp polish ;/ a oni że podaj to i tamto potem czekam i czekam okazuje się że nie oddadzą mi konta bo ten co ukradł grał sobie na bolu :P i konto zostanie zbanowane więc co ja mam do tego że on używał to za to ja mam odpowiadać jak myślicie pisać do angielskiego supp :? to jakieś chore toż widać że on używał a nie ja więc nie powinni robić problemu ! piszcie co uważacie i co mam zrobić .

Opublikowano

Jeśli naprawdę ukradli ci konto możesz się ,, bić '' z nimi do końca.

Pisz do angielskiego support'a, może jakieś zmiany hasła/e-maila/ip pomogą, zachodziły takowe?

Opublikowano

Wiele osób chciało w ten sposób uzyskać unbana, więc nie liczyłbym na pozytywne rozpatrzenie sprawy.

Opublikowano

Jeśli naprawdę ukradli ci konto możesz się ,, bić '' z nimi do końca.

Pisz do angielskiego support'a, może jakieś zmiany hasła/e-maila/ip pomogą, zachodziły takowe?

z tego co rozumiem to że mam zmienić e-mail na tym kradzionym koncie hasło i inne  ? jeśli tak to nie mam do niego dostępu wklejam co mi odpisali jak podałem wszystkie odp i zamiast mi odpisać że konto mi już oddają to odpisali to Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku z wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z Tobą.

Bartosz

Quality Control Coordinator, Riot Games

napiszę ktoś za 8 like po ang że konto zostało skradzione itp że ktoś używał a nei ja i wgl ale nie traslator . tak żeby trzymało się kupy.

Wiele osób chciało w ten sposób uzyskać unbana, więc nie liczyłbym na pozytywne rozpatrzenie sprawy.

no tak ale ja tego tak nie zrobiłem nie wiedziałem nawet że konto zbanowane :P oni pewnie przy odzyskiwaniu zobaczyli że ktoś grał na bolu i temu tak się stało bo jakieś 1 tydzień temu złodziej grał na tym koncie :P 

Opublikowano

Napisz do angielskiego bo są bardziej ogarnięci, a z polskiego piszą właściwie gotowymi formułkami i nie idzie się dogadać chyba że fatrownie znajdziesz kogoś normalnego. Możesz też napisać żeby sprawdzili IP logowania na konto chyba że masz zmienne to z tym gorzej. 

Opublikowano

Miszczu dobrze gada, dużo osób chciało tak się unbanować, więc support jest ostrożny..

Masz jakieś dowody w formie zgubienia e-mailu, zmiany hasła z innego ip, tego złodzieja?

Opublikowano

musiałbyś mieć mocne dowody na to że ktoś ci ukradł to konto...

bo od samego powiedzenia żaden support ani nikt z Rito nic nie zrobi...

innymi słowy jeśli nie posiadasz takiego dowodu...

możesz przerwać swoje starania...

Opublikowano

musiałbyś mieć mocne dowody na to że ktoś ci ukradł to konto...

bo od samego powiedzenia żaden support ani nikt z Rito nic nie zrobi...

innymi słowy jeśli nie posiadasz takiego dowodu...

możesz przerwać swoje starania...

mam ss z 2011 że tam zwracałem postacie i itp to co wysłać im to i też że bug  to tam są takie zdj da to coś :?D

ale do ang jak wyślę takie zdj tam po polsku to nic nie zrozumieją 

Opublikowano

z tego co rozumiem to że mam zmienić e-mail na tym kradzionym koncie hasło i inne  ? jeśli tak to nie mam do niego dostępu wklejam co mi odpisali jak podałem wszystkie odp i zamiast mi odpisać że konto mi już oddają to odpisali to Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku z wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z Tobą.

Bartosz

Quality Control Coordinator, Riot Games

napiszę ktoś za 8 like po ang że konto zostało skradzione itp że ktoś używał a nei ja i wgl ale nie traslator . tak żeby trzymało się kupy.

no tak ale ja tego tak nie zrobiłem nie wiedziałem nawet że konto zbanowane :P oni pewnie przy odzyskiwaniu zobaczyli że ktoś grał na bolu i temu tak się stało bo jakieś 1 tydzień temu złodziej grał na tym koncie :P

tak samo ludzie z vpna sami sobie "hackowali" i "okradali" konta steam zeby dostac duplikat itemow, tak samo sam robilem na originie, aby dostac unbana w battlefieldach, nikt ci nie uwierzy juz w takie bajki

­

Opublikowano

tak samo ludzie z vpna sami sobie "hackowali" i "okradali" konta steam zeby dostac duplikat itemow, tak samo sam robilem na originie, aby dostac unbana w battlefieldach, nikt ci nie uwierzy juz w takie bajki

­

no to fajnie kurde no ale poczekam może cośbd z tego napisałem tam do nich pokazałem itp

Opublikowano

Istnieje też opcja że blokada została nałożona dosyć niedawno i być może dlatego nie chcą ci zwrócić konta do stanu z dnia w którym je straciłeś. 

Opublikowano

Powinieneś napisać do supportu z oryginalnego emaila, przy użyciu którego zakładałeś swoje konto. Wtedy na 100% Ci je oddadzą.

Opublikowano

Istnieje też opcja że blokada została nałożona dosyć niedawno i być może dlatego nie chcą ci zwrócić konta do stanu z dnia w którym je straciłeś. 

blokada została nałożona jakieś 3-4 dni temu bo 6 dni temu grał ten złodziej a konto zostało skradzione 4-5miechów

Powinieneś napisać do supportu z oryginalnego emaila, przy użyciu którego zakładałeś swoje konto. Wtedy na 100% Ci je oddadzą.

ja piszę z jednego konta supp oni mają też tam co wcześniej do nich pisałem o sprzedaż i inne bugg i zawsze było ok a teraz nie wiem o co chodzi ;/ 

Opublikowano

To sie nie dziwie że nie chca ci oddac konta, bo skoro straciles je kilka miesiecy temu to dlaczego od razu nie chciales odzyskac konta?

Nie rozumiem dlaczego akurat teraz wybrales taki moment.

Opublikowano

To sie nie dziwie że nie chca ci oddac konta, bo skoro straciles je kilka miesiecy temu to dlaczego od razu nie chciales odzyskac konta?

Nie rozumiem dlaczego akurat teraz wybrales taki moment.

bo nie wiedziałem że mogę odzyskać że są jakieś szanse 

Opublikowano

Przykro mi ale nie odzyskasz, znajomy od którego kupiłem konto też próbował je odbanować w ten sposób i nie udało się :]

98873932203514685593.png

Opublikowano

typy maja racje raz kupowalem rp przez sms, jedna transakcja sie nie zrealizowala i gdybym nie mial dowodu w postaci historii przelewow to pozegnalbym sie z kasa i rp. 

wiec jezeli nie masz czarno na bialym ze ktos ci ukradl konto to nic nie zrobisz. 

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

eh "Twoje konto nie zostanie odbanowane."  gdzieś kiedyś użyłem bola niby jest jedne ruch jakiś nie taki i niestety ale każdy kto używał bola lub używa dostanie kiedyś ban ;/ niestety bd musiał się pożegnać z kontem .

proszę o zamknięcie tematu ;;///////// 

Opublikowano

Konto jest własnością Riotu i to co się na nim działo będzie karane niezależnie od tego kto na nim grał. W większości gier tak jest.

Opublikowano

Unbana nie dostaniesz, rito nie obchodzi to, kto grał na koncie. Jeśli zostało wykryte, że na Twoim koncie używane były cheaty to bana nałożą i go nie ściągną, nawet jeśli to nie Ty grałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...