Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam potrzebuję pomocy w projekcię servera od strony technicznej/graficznej itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie 

Poszukuję osob chętnych w rospoczeciu projektu servera

poszukuję osoub od strony technicznej klienta oraz zabezpieczen servera

jesli chcial bys pomuc w projekcie servera medium hard z maxymalnym lvlem 120 oraz wieloma 

pomyslami na caly server

zniechęca cie jak mnie to wszystko co wokola powstaje servery pod zarobek oraz administracja 

traktujaca gracza jak worek z pieniedzmi

wiele serwerow przegralem doswiadczenie wieloletnie od strony rozgrywki posiadam 

prosze o pomoc gdyz nie jestem w stanie zrobic wszystkiego sam ucze sie programowania oraz 

nowosc iw dziedzinie serverow prywatnych

oraz game serverowych nie ma zamiaru robic servera z przemiotami sciognietymi z sieci oraz 

wyciognietymi z innych gier.

Liczy sie wlasna praca nie kopia jesli chcial bys chciala bys byc czescia powstawania servera znasz 

sie na programowaniu zabezpieczeniu klienta oraz danych

zapraszam pod moj prywatny nr gg 11065248 z góry dziekuje za każdą pomoc pozdrawiam. 

Zachęcam do ogladania filmików z powstawania servera 

zostana one zamieszczone

w najbliszym czasie/

Ps przepraszam za błedy jezykowe jeśli jako takie są pzdro

Opublikowano

Analiza utworu "Witam potrzebuję pomocy w projekcię servera od strony technicznej/graficznej itp"

1. Co autor chciał przekazać czytelnikowi?

2. Kim jest podmiot liryczny w utworze?

3. Jakie znane Ci środki językowe zostały zastosowane?

Tekst jest bardzo trudny, przed analizą należy przetłumaczyć go na język polski.

Typie, weź Ty się może za hodowanie kamieni, czy coś - zostaw robienie serwerów ludziom z IQ powyżej iq przeciętnego biurka.

@aw

No ok, ale co w tym projekcie oferujesz Ty? Jaki jest Twój wkład? Masz jakiekolwiek zaplecze i doświadczenie?

Opublikowano

Witam ponownie widzę mała dyskusję odp w stosunku do waszych wypowiedzi dziękuje za opinie oraz wypowiedzi/

Czemu chaotycznie napisałem owy post gdyż pisałem go poraz pierwszy skutkiem tego są owe tak przez was widzę kochane wytykanie błędów językowych nie jestem polonistą.

Zapewne żaden z was też nie lecz mniejsza postaram się napisać ponownie taki post aby był dobrze sformułowany , wytykanie błędów oraz ss sa tylko dowodem na brak zasadniczego rozumowania trudno.

Lecz dziękuje za komp pod postem oraz na gg pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Ps pc posiadam finanse na servera są na moich barkach oraz ludzi takie informacje nie muszą być znane każdemu kto o nie spyta :)

• Więc jeśli już napiszesz do mnie widząc tą okropna z błędami chaotyczną wypocinę to postaram się aby wszystko potrzebne do powstania projektu było gotowe. 
Opublikowano

Prosząc o pomoc powinieneś więcej napisać o projekcie.

Kogo obchodzi że masz nowego PC? Powinieneś napisać jaki masz budżet co już posiadasz.

oraz game serverowych nie ma zamiaru robic servera z przemiotami sciognietymi z sieci oraz 
wyciognietymi z innych gier.
Liczy sie wlasna praca nie kopia jesli chcial bys chciala bys byc czescia powstawania servera znasz 

Ty chyba nie wiesz ile to pracy/czasu kosztuje by wykonać głupią broń, co dopiero zbrojki, ew do tego jeszcze moby.

Cena setu broni to koło 100 zł, zbrojki około 2/3x tyle myślisz że ktoś Ci to porobi za darmo?

Powodzenia z projektem.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Witam ponownie widzę mała dyskusję odp w stosunku do waszych wypowiedzi dziękuje za opinie oraz wypowiedzi/

Czemu chaotycznie napisałem owy post gdyż pisałem go poraz pierwszy skutkiem tego są owe tak przez was widzę kochane wytykanie błędów językowych nie jestem polonistą.

Zapewne żaden z was też nie lecz mniejsza postaram się napisać ponownie taki post aby był dobrze sformułowany , wytykanie błędów oraz ss sa tylko dowodem na brak zasadniczego rozumowania trudno.

Lecz dziękuje za komp pod postem oraz na gg pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Ps pc posiadam finanse na servera są na moich barkach oraz ludzi takie informacje nie muszą być znane każdemu kto o nie spyta :)

• Więc jeśli już napiszesz do mnie widząc tą okropna z błędami chaotyczną wypocinę to postaram się aby wszystko potrzebne do powstania projektu było gotowe. 

Stary ale ja nadal Cie nie rozumiem. Ile przewidujesz wyłożyć na serwer?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jaki masz budżet na inwestycję?

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...