Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczki promocyjne

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie jest odnośnie paczek promocyjnych np za  25k 50k czy 100k takie paczki są najczęściej o godzinie 19 i jest ich dany limit np 10 a na youtube często widziałem że ludzie otwierają paczki do wyczerpania zapasów np jest 10000 paczek po 100k i dopóki nie zejdą to nie znikną i tu jest moje pytanie w których godzinach są takie paczki albo gdzie jest jakaś strona na której np dzień przed jest napisane że o tej godz bd dodane jakieś paczki promocyjne?

Opublikowano

Kiedyś było coś takiego, że dawali np. 10000 paczek, każda otworzona paczka przez każdego gracza na świecie = -1 paczka ogólnie. Ludzie otwierali, aż się nie skończą. Takie paczki są bardzo rzadko. Zależy to od EA.

Jeśli chodzi o te zwykłe paczki promocyjne (z limitem na gracza, nie serwer), najczęściej są o 19.00. Śledź facebook, tam najczęściej pojawiają się informacje: http://www.mpcforum.pl/s/5bdc01c .

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...