Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] -=( MineSecure )=- | Skrypt - AntyBOT |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6798414320517411388643.png

Witamy Serdecznie Użytkowników

MPCforum.pl

Dziś chcemy przedstawić wam prosty skrypt AntyBOT by Arturro43, Jednego z naszych techników.

Dlaczego skrypt a nie plugin?

Niestety ale nie będziemy udostępniać pluginów na forum.

Jeśli chcesz plugin pisz na maila podanego na stronie poniżej.

Co robi skrypt?

Po ustawieniu ilości graczy którzy wchodząc w ciągu 1 sekundy na serwer i czasu ,,Blokady serwera"...

Gdy nastąpi atak botów serwer włączy WhiteList i wyśle komunikat do administratora o ataku.

Permisje:

MineSecure.BotyInfo - Informacja O Ataku

DL:

http://pastebin.com/raw.php?i=hvzxR4u8

Strona internetowa: X

W razie błędów pisz w odpowiedzi do tematu!

Prosimy nie usuwać wiadomości podczas wejścia na serwer! #SzanujAutora!

Pozdrawiamy ekipa MineSecure

76561198057996853.png

Opublikowano

http://pastebin.com/raw.php?i=hvzxR4u8

No nie....

1. Jeżeli będzie atak, to zwykły gracz nie będzie miał szansy wejść na serwer.

2. Jeżeli będzie start serwera, to nikt na niego nie wejdzie, z powodu wbijania dużej ilości graczy.

3. W botach można ustawić czas co ile ma wejść taki bot. Można dać jedną sekundę.

Tu jest świetny anty bot ;)http://thefilippop1pl.github.io/Anti-Bot/

#AntyBlezur

Opublikowano

@TheMolkaPL.

Po 1 to jest prosty skrypt i nie spodziewaj się fenomenów.

Po 2 po co reklamujesz w moim temacie swoje pluginy ;P?

1 a co z twoim autorskim silnikiem 10000000 razy lepszym od spigota z wbudowanym anty botem 

2 bo jest lepszy od tego skryptowego gowna

@antyblezursasin

on join to juz za pozno na wykrycie 

takie rzeczy powinno sie sprawdzac w on login albo jeszcze wczesniej

Opublikowano

Kolejny bezużyteczny i obciążający serwer skrypt. Po co wy to w ogóle piszecie? ;-;

@TheMolkaPL.

Po 1 to jest prosty skrypt i nie spodziewaj się fenomenów.

Po 2 po co reklamujesz w moim temacie swoje pluginy ;P?

Po to reklamuje, żeby ludzie nie używali tego czegoś na swoim serwerze.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Wy chyba sobie żartujecie. xDDDDDD

Jakiś beznadziejny skrypt myślicie, że będzie używany na serwerach powyżej 50 slotów? Śmiecham.

Nie dość, że nieużyteczny to jeszcze słaby.

1/10

Opublikowano

Ej co wy wgl. tutaj robicie,

Przecież to ty @krysti500 wypuściłeś tego posta pod pretekstem jakiegoś marnego anty-bota który bardziej szkodzi niż pomaga by zareklamować wasz serwis minesecure, w temacie wyraźnie : P

Liczysz pewnie na 1000wyświetleń i dobrą reklame.

Później hipokrytycznie oskarżasz, @TheMolkaPL. o reklame, przecież on dał lepszego anty-bota a ty masz mu to za złe, powinniśmy działać w solidarności właśnie po to są takie fora, a nie by się wzajemnie szkalować.

P.S

Po waszej stronie, w jaki sposób jest tam wszystko napisane i wgl, dochodę do wniosku że pisał ją 14-16 latek, nie jest źle, ale oczekuje się czegoś więcej. : D

bo mi to wygląda na działanie typu, odwal się, a to nie jest dobre.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

@@ Niech wygra najlepszy @@

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ej, ale czekajcie chwilę, przecież @krysti500 to ten typ, który niedawno, jakieś kilka miesięcy temu wypuszczał autorski silnik w Javie, z autorskim proxy, autorskim kreatorem pluginów i super-duper optymalizacją XDDDDDDDDDDD

Co tu się wyrabia? XDD

#antyblezur skrypt. To już skreśla to coś, przy większej ilości botów zlagujesz tym serwer. 

5465845486.png

Opublikowano

Ej co wy wgl. tutaj robicie,

Przecież to ty @krysti500 wypuściłeś tego posta pod pretekstem jakiegoś marnego anty-bota który bardziej szkodzi niż pomaga by zareklamować wasz serwis minesecure, w temacie wyraźnie : P

Liczysz pewnie na 1000wyświetleń i dobrą reklame.

Później hipokrytycznie oskarżasz, @TheMolkaPL. o reklame, przecież on dał lepszego anty-bota a ty masz mu to za złe, powinniśmy działać w solidarności właśnie po to są takie fora, a nie by się wzajemnie szkalować.

P.S

Po waszej stronie, w jaki sposób jest tam wszystko napisane i wgl, dochodę do wniosku że pisał ją 14-16 latek, nie jest źle, ale oczekuje się czegoś więcej. : D

bo mi to wygląda na działanie typu, odwal się, a to nie jest dobre.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

@@ Niech wygra najlepszy @@

Ale jeśli chce reklamować to niech założy własny temat :) Bo jak np ja bym podał link do lepszego pluginu to by padały hejty ;)

76561198057996853.png

Opublikowano

Ale jeśli chce reklamować to niech założy własny temat :) Bo jak np ja bym podał link do lepszego pluginu to by padały hejty ;)

Jaka reklama... dałem linka do czegoś co jest po prostu lepsze. Po co własny temat? Mało na tym forum jest spamu "jaki plugin na gildie", albo "[dl] skrypt blokujący komendę /? i /pl"?

Dlaczego hejty? Po prostu podaj link. Jeżeli uważasz, że jest lepszy to podaj :)

@AntyBlezur fajny skrypt użyje na swoim serwerze dodaj blokowanie proxy

#AntyBlezur

Opublikowano

skript bez sensowny.
po 1. po co autor wprowadza 2 rózne kodowania zmeinnych jedna połowa w SSCC, a druga w zwykłej jak się kiedyś używało...

po 2. Spamienie komendami w consoli typu whitelist on/off

po 3. Utrudnianie wchodzenia graczom na serwer 1 sekunda nie jest ile autor sobie myślał na systemy skripta to jest dość w porównaniu z czasem mc dość długo

po 4. Przy takim sposobie boty które by atakowały serwer jeszcze gorzej by go blagowały między innymi przez te spamy w consoli

mógłbym więcej znaleźć błędów, nie dociągnięć ale już cię krysti nie będę poniżał pamiętaj zajmij się kradzieżą txt, grafiki czy co tam jeszcze chcesz ale na sk także trzeba się znać a nie bezmyślnie copy paste ooo i nabijarka postów które nie mogą ci zamknąć bo podałeś autora i nie podpiąłeś się pod dzieło

poza tym chamskie reklamowanie czegoś czego ta samo wypali jak ten niby twój silnik <3 oraz hosting... Jesteś za młody aby zrobić hosting bo żaden normalny myślący człowiek nie podepnie dziecka pod swoja firmę.

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Panowie, panowie! Spokojnie!

Zaraz się tutaj pozabijacie!

@adi19820

Mylisz się pod każdym względem.

1. Pisze i mówi się "Skrypt", a nie skript, bo skript to sam plugin, a skrypt to to co napisaliśmy.

A.d 1 - SSCC to nie jest typ kodowania, tylko spis zasad wg. której można się posłużyć. Gdy osoba używa takiej zasady powinna o tym poinformować za pomocą obrazka SSCC Compilant.

A.d 2 - Jakie spamienie? Podczas ataku botów włączana jest whitelista, a po 50 sekundach (do ustawienia) jest wyłączana.

A.d 3 - Za bardzo nie rozumiem (zlane zdanie), więc pominę

A.d 4 - Znowu dziwne zdanie. Wyjaśniłem już, że nie ma żadnych spamów w konsolce.

A.d 5 (to twoje długie zdanie) - Wyraziłem zgodę na udostępnienie skryptu w ramach reklamy MineSecure.

Jesteś za młody aby zrobić hosting bo żaden normalny myślący człowiek nie podepnie dziecka pod swoja firmę.

A ty jesteś za młody, aby używać internetu. Popatrz na swoją interpunkcję, ciężko jest coś zrozumieć. Poza tym po co to tutaj piszesz. Zwykły offtop.

@TheMolkaPL (pierwszy post)

A.d 1 - O to mnie poproszono, żeby podczas ataku nikt nie mógł wejść na serwer.

A.d 2 - Wtedy można wyłączyć skrypt ;)

@pan Rysiu

Poprawię to, nie pomyślałem.

@happiness_

Sprawdzałeś go? Powiedz czemu jest słaby. Niech zgadnę... popatrzyłeś się na kod i od razu się rzucasz.

@Risen.

Nie, bo jak wejdzie w ciągu 2 sek (domyślnie) 10 osób (domyślnie) to wtedy następuje blokada w postaci whitelisty.

@antyblezur

Skrypt wymaga kilku poprawek, które wkrótce naniosę.

14922392423168531356.png

Nie, to nie jest foto montaż, bo nie umiem robić fotomontaży ;]

Opublikowano

Panowie, panowie! Spokojnie!

Zaraz się tutaj pozabijacie!

@adi19820

Mylisz się pod każdym względem.

1. Pisze i mówi się "Skrypt", a nie skript, bo skript to sam plugin, a skrypt to to co napisaliśmy.

A.d 1 - SSCC to nie jest typ kodowania, tylko spis zasad wg. której można się posłużyć. Gdy osoba używa takiej zasady powinna o tym poinformować za pomocą obrazka SSCC Compilant.

A.d 2 - Jakie spamienie? Podczas ataku botów włączana jest whitelista, a po 50 sekundach (do ustawienia) jest wyłączana.

A.d 3 - Za bardzo nie rozumiem (zlane zdanie), więc pominę

A.d 4 - Znowu dziwne zdanie. Wyjaśniłem już, że nie ma żadnych spamów w konsolce.

A.d 5 (to twoje długie zdanie) - Wyraziłem zgodę na udostępnienie skryptu w ramach reklamy MineSecure.

A ty jesteś za młody, aby używać internetu. Popatrz na swoją interpunkcję, ciężko jest coś zrozumieć. Poza tym po co to tutaj piszesz. Zwykły offtop.

@TheMolkaPL (pierwszy post)

A.d 1 - O to mnie poproszono, żeby podczas ataku nikt nie mógł wejść na serwer.

A.d 2 - Wtedy można wyłączyć skrypt ;)

@pan Rysiu

Poprawię to, nie pomyślałem.

@happiness_

Sprawdzałeś go? Powiedz czemu jest słaby. Niech zgadnę... popatrzyłeś się na kod i od razu się rzucasz.

@Risen.

Nie, bo jak wejdzie w ciągu 2 sek (domyślnie) 10 osób (domyślnie) to wtedy następuje blokada w postaci whitelisty.

@antyblezur

Skrypt wymaga kilku poprawek, które wkrótce naniosę.

@Arturro43

ahh twoja lektura mnie urzekła ale jaki obrazek nikt nie mówi że jest potrzebny jaki kol wiek obrazek ale pewnie bierzesz info z sk.pl tak może i kiedyś byłem w SDT ale opuściłem je bo jest przepełnione pełnym nieróbstwem oraz nubstwem ale to tylko niektórzy z nich

gdy poczytasz kod może zrozumiesz dlaczego będą spamy w consoli...

druga rzecz to taka iż pisząc w pluginie skript piszemy skripty gdzie jest samo forum skript(sk.pl) gdzie skrypty to są skrypty php bądź java script tak więc to wyjaśnione lecimy dalej

naucz się proszę cię czytać lub bardziej zrozumiało pisać skripty

jaki offtop piszę na temat wiec nie jest to spam oraz offtop :)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...