Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3info.png

czerwony.png

em.pngNazwa serwera: CDSV

em2.pngAdres IP serwera: n13.csrv.pl:13522 lub cdsv.csrv.pl

em.pngIlość slotów: 100

em.pngTyp serwera: Survival + Wojny Gildii

em.pngRekrutacja: NIE 

em.pngWersja serwera: 1.7.2

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: NIE

em.pngPvP: TAK

czerwony.png

3admin.png

zielony.png

[HeadAdmin] Gibelin

[CzatMod] Likon00       
[Helper] Silimaur      

zielony.png

3opis.png

czerwony.png

Serdecznie chciałbym zaprosić na nowo powstały serwer.

Na serwerze tym możemy wam zapewnić:

- w 90% autorskie pluginy
                                                                                                                - brak lagów
                                                                                                                - miłą administracje, która odpowie na zadane jej pytania
                                                                                                                - długa żywotność serwera (nie znikamy po miesiącu)
                                                                                                                - losowy teleport
                                                                                                                - mały konkretny spawn
                                                                                                                - umówione walki z gildiami na wyznaczonych arenach
                                                                                                                - regularnie dodwany content
                                                                                                                - crafting cobblexa
                                                                                                                - crafting stoniarki
                                                                                                                - crafting BoyFarmera (już wkrótce)

Pierwsi gracze na serwerze w nagrode dostają kilof wydajność 5

czerwony.png

Opublikowano

Nie no bardzo fajny server polecam. Niepoblokowane komendy jak na prawie każdym serverze który prowadzi 12/13 latek. Przerobione FunnyGuild? Chyba chodziło ci że w configu napisales jakie mają byc itemy na gildie i tyle bo ja tutaj nic innego nie widze. Po co piszesz że wszystko macie na skryptach jak ja tutaj widze że to prawie cały server stoi na pluginach. A i ogarnięta administracja napisałem im że maja niepoblokowane komendy i kicknąc mnie z servera tresc kick'a " w,arn " nie no dostaniesz za to order zajeb*** Wlasciciela. Masz wiele luk dzięki którym można zrobic naprawde wielką krzywde twojemu serverowi ( Nie chodzi mi o DDOS'y ). Więc bardzo serdecznie cie pozdrawiam i życze ci wielkich sukcesów z serverem.

Jeżeli jest jakiś błąd to sory ale pisane na szybko :).

67pojo.png

Opublikowano

Zieloasek, po pierwsze to co zrobiłeś po wejściu na serwer to było wyszukanie jak najwięcej luk w pluginach, następnie na czacie publicznym pisanie antyreklamy, jaki ten serwer jest zły i o mój boże co to ma być.
Po drugie przyczepiłeś się tego, że niby napisałem o serwerze, że w całości jest na skryptach oraz wszystko jest autorskie. Czytanie ze zrozumieniem polecam Ci jeszcze poćwiczyć.
Chciałbym Ci przypomnieć także że serwer jest otwarty od 2 godzin, i trudno jest się samemu dopatrzeć wszystkich luk na serwerze.
Domyśliłem się że chodzi Ci o komende /pl po wpisaniu jej pojawia Ci sie wiadomość "Ty chakierze nie ma pluginów a wszystko na skryptach :P". Gratuluje inteligencji.
Kończąc to chciałbym Cie serdecznie pozdrowić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...