Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon stacjonarny i internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w Maju kończy mi się umowa o internet. I tutaj pytanie czy Dużo się płaci za Telefon Stacjonarny ? Nie posiadam Stacjonarki, a z tego co napisał mi Pan z Netii to inaczej nie da rady dać internetu. Aktualnie posiadam radiówkę 1mb/s i korzystam z tego ja oraz wujek. Mam przez to pingi w grach po 9999, częste restarty internetowe a nawet czasem nie mogę wczytać strony. Płacimy za to 150zł/mc trochę sporo jak za taki internet. Niestety, mieszkam na takim zadupiu gdzie Nie ma żadnej Vectry, LTE itd.. Netia jedynie ze Stacjonarką może być.
Kable na ulicy do max. 10mb/s z czego żadna z firm tego nie obsłuży na tej ulicy ze względu na położenie. 

Światłowody mają być dopiero za 6 lat więc nie mam po co tyle czekać.
Tutaj co napisał mi Pan z Netii.

W przypadku podanej lokalizacji niezbędny będzie telefon stacjonarny TPSA/Orange, jeśli posiada Pan takowy to proszę o podanie jego numeru 

Niestety, takowego nie posiadam i tutaj pytanie jaki jest koszt telefonu stacjonarnego ?

Opublikowano

mozesz jedynie placic za utrzymanie lacza, a stacjonarka nie jest niezbedna

Drogie takie utrzymywanie łącza ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...