Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smutna Historia

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny czy to prawda bo usłyszałem to od kogoś. W pewnej szkole był chłopak,nie mówił za wiele.Zawsze wracał do domu autobusem.Wszyscy się z niego śmiali ,ponieważ zawsze gdy wysiadał z autobusu powrotnego biegł z całych sił i nic nie mogło by go zatrzymać biegł jak oszalały.Nikt nie wiedział,że miał siostrę, miała ona problemy.Biegł do domu do siostry bo bał się ,że dziewczyna popełni samobójstwo.

Pewnego razu nie przychodził do szkoły przez dwa tygodnie.Po dwóch tygodniach wrócił.Grupka rówieśników jechała zawsze tym samym autobusem,wiedzieli ,że będzie biegł i będą mieli z czego się śmiać.Autobus stanął na przystanku ,gdzie wysiadał chłopak.Rówieśnicy specjalnie usiedli w miejscu gdzie było widać go najlepiej.Chłopak wysiadł... Ale już nie biegł... Szedł spokojnym krokiem ze łzami w oczach.Po jakimś czasie wszyscy dowiedzieli się dlaczego biegał i czemu przestał biegać.W końcu znowu przestał przychodzić do szkoły trwało to dość długo .. już nigdy nie zjawił się w szkole ... zabił się.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Jeśli nie rozumiesz sens czytania to nie czytaj. To jest dla tych co lubią poczytać, jz-u, wkurzyłaś mnie .

#LenovoLegion Team

Opublikowano

No dobrze, historyjka historyjką, nie wiem czy prawdziwa czy nie, tylko co w związku z nią? Dajesz ją ale w jakim celu? Celu weryfikacji czy jest prawdziwa, czy w jakim celu ją tutaj wypisałeś?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

po prostu opisałem tą historie tutaj żeby inni przeczytali i umieścili tutaj swoją opinię, co o tym sądzą, co by zrobili na miejscu tego

chłopaka zamiast zabijania się. xD Nie rozumiecie. Nie byliście nigdy w klubie książek?

#LenovoLegion Team

Opublikowano

dla ciebie ziomek instaperm powinien polecić za zaniżanie poziomu mpc XDDDDDDD

Opublikowano

Autorze, chce Ci się pisać takie gówna? Nabijaj posty w inny sposób.

Nie polecam, słabe 2/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...