Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z przesłaniem filmu pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy to odpowiedni dział, nie wiem gdzie to napisać. Jeżeli nie odpowiedni to proszę o przeniesienie tematu.

Mam problem z przesłaniem tego samego filmu. Otóż przesłałem 2 filmy o wadze blisko 200 MB, odpaliłem przesyłanie na YT równocześnie. Obydwa filmy przesłały się szybko, tak jak przewidywałem. Każdy w około 2 h. Z kolei kiedy chciałem po przesłaniu tych dwóch filmów załadować do przesyłania kolejne 2 filmy o wadze blisko 250 mb to czas przesyłania wynosił blisko 6 000 minut a po resecie komputera około 3000 min.

Sprawdziłem jeszcze jak będzie z filmem, który już przed chwilą przesłałem i można go zobaczyć już na yt. Tak samo, też pisze, że pozostało 3000 min. Nie wiem o co chodzi. Internet mam nadal taki sam. Pierwszy raz spotkałem się za takim przypadkiem. 

PS. Jeżeli tutaj nie pasuje ten temat to proszę go o przeniesienie do właściwego. Bardzo mi zależy na rozwiązaniu tegoż problemu 

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...