Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec BoL'a ? S-dvelop [Płatne cracki]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SACR crack miał jakieś bugi więc za tym nie płacze,co do s-develop jedynie free skrypt do MMA co się dzieje z tą stronką

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Ale wiecie, że można kupić te skrypty i nie będziecie musieli się martwić o to, czy działa crack ?

Opublikowano

Ale wiecie, że można kupić te skrypty i nie będziecie musieli się martwić o to, czy działa crack ?

Po co mi jakiś s**t za 50 E skoro mogę kupić za tyle L# na pół roku i mieć wszystkie najlepsze skrypty ? :D

­

Opublikowano

Po co mi jakiś s**t za 50 E skoro mogę kupić za tyle L# na pół roku i mieć wszystkie najlepsze skrypty ? :D

­

I bana w gratisie.

Opublikowano

jak dobrze, że znalazłem konto, na którym jest ~10 paidów (kalista, sac:r, evade, mma, fh, yasuo, nintendo, dekAIO).

Polecam szukać takowych osób w temacie danego skryptu. Nie każdy do swojej sygnatury dodaje co zakupił. najłatwiej się dowiedzieć szukając w temacie skryptu osoby, która pisze, iż wysłała dotacje oraz osoba ta nie jest od dawna aktywna na forum BoL'a :)

serdecznie polecam

--

Opublikowano

To nie jest koniec BoL'a, po prostu mniej crackerów, ci co chcą kupią sobie to, aczkolwiek myślę, iż lepiej trochę więcej pozbierać na L#.

Opublikowano
Paid SAC and Kite Machine Kalista

SAC - Reborn and Kite Machine Kalista are not longer free.
Why? This will allow me to do more frequent updates and provide a more stable product. 
It is important to note that you can still use the old versions of sac without any problem. I might even add an earlier version of sac for free. 
I appreciate everyone that supports me.

20 May 2015

Opublikowano

Ups, koniec BoL'a dla cebulaków, wielka szkoda. 

Nie zapierdalaj mi tematu jakimś gównianym programem w którym Evade w*******a się w skille.

Wczoraj ktoś na nulledzie wysłał cracki Big Fat więc nie pierdol, że koniec BoL'a xD.

Koniec to będzie L# jak EloBuddy wjedzie :v. Zresztą Jodus i tak już jest skończony :v.

Opublikowano

Używasz cracka BoLa ze scrackowanymi skryptami i wróżysz mu koniec?

Opublikowano

cebularze płaczą, hahahaha

skoro L# jest tak dobry to w niego zainwestuj ;]]]

nie jest to koniec bola, zreszta wszyscy dev w tym ja maja na was i wasze cracki wyjebane

Opublikowano

Co sądzicie o tym iż w końcu za cracki typu SAC : R Finn życzy sobie 4 E itp ?? Żadnych darmowych skryptów do BoL'a za FREE już nie ma :)­

Czy aby jesteś pewny, że to Finn "życzy sobie 4E"? Bo ja słyszałem o kimś takim jak stefek. xD

I bana w gratisie.

MADE MY DAY xD Pocisk trylionowokalibrowy na fanów L# xD

Deadboy

Opublikowano

Trzeba być zjebem, by płacić za BoL'a i L#, czyli nielegalne programy, które zapewnią ci bana. Trzeba być nawet nie wiem jak monstrualnym imbecylem, by płacić za cracki do tych programów xDDD

Opublikowano

Ja mam za free. Kto ma ten ma. A oni? Niech zarabiają, nikt im nie kazał crackować bola w dniu wydania (vip też kosztuje) poświęcają te kilka minut dla bonzo hackerów. Niech to się opłaca, jak najbardziej ;) Dzięki tej stronie nauczyłem się paru rzeczy. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...